srijeda, 18. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Drugi put u ovoj godini rođeno 11 beba za jedan dan

U porodilištu Bolnice Istočno Sarajevo u ovoj godini je drugi put u toku 24 časa rođeno 11 beba, rekao je Srni načelnik Odjeljenja ginekologije Siniša Zubić. On je naveo da su juče rođene dvije djevojčice i devet dječaka, te podsjetio da je i 8. marta rođeno 11 beba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri lica lišena slobode u akciji "Mak"

Policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas je u okviru akcije kodnog naziva "Mak" pretresla 14 lokacija i lišila slobode četiri lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Galić: Veliki broj oboljelih životinja, 52 uginule

Na području opštine Pale od bolesti plavog jezika oboljelo je 200 ovaca i više od 30 goveda, a prijavljena su i 52 slučaja uginuća ovaca, rekao je Srni direktor Veterinarske stanice "Zoo-Vet" sa Pala Branislav Galić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog radova na cjevovodu prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog otklanjanja kvara na distributivnom cjevovodu u krugu fabrike "Famos"- Koran, obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti obustavljeno dana 14.10. 2016. godine u periodu od 9.00 do 15.00 časova, u sljedećim naseljima: Jahorinski potok, Obilićevo, Krivače, Kremenita brda, Javor i Dušanovo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na svim putevima očišćen snijeg i posuta so

Svi magistralni i regionalni putevi koje održava preduzeće "Romanijaputevi" očišćeni su od snijega i posuta je so, izjavio je Srni tehnički direktor ovog predzeća Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Malbašić osvojio srebrnu medalju na Iranskoj geometrijskoj olimpijadi

Učenik trećeg razreda gimnazije Srednjoškolskog centra "Pale", Stefan Malbašić osvojio je srebrnu medalju na nedavno održanoj Iranskoj geometrijskoj olimpijadi i time predstavio državu u najboljem svjetlu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U RogoušIćima normalizovan saobraćaj

U mjestu Rogoušići na magistralnom putu LJubogošta-Sumbulovac normalizovan je saobraćaj, nakon što je završen uviđaj poslije saobraćajne nesreće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sudar tri vozila u Rogoušićima

Jedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Rogoušići, na magistralnom putu LJubogošta - Sumbulovac, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jugović: Utvrditi odbornike, pa onda o skupštinskoj većini

Kandidat koalicije "Složno za Pale" za načelnika opštine Pale Boško Jugović /SNSD/, koji je pobijedio na lokalnim izborima, rekao je da je neozbiljno proglašavati skupštinsku većinu kada još nije objavljen zvanični izvještaj o tome koliko će koja stranka imati odbornika u lokalnom parlamentu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Savez za Pale" potpisao koalicioni sporazum

Predstavnici SDS-a, PDP-a i NDP-a potpisali su danas koalicioni sporazum o formiranju skupštinske većine na Palama i nastavku rada u skupštinskim klupama.

Opširnije...

Strana 10 od 334

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter