nedjelja, 29. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Šminkeri za liječenje Mie i Radomira

Šminkeri iz Pala i Lukavice su došli na ideju da organizuju humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za liječenje Mie Torbice i Radomira Orašanina pa će u petak 04. marta u Tržnom centru "Tom" u kafeu "Galerija" šminkati po cijeni od 10 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Komić otvorio "Jahorinski poslovni forum"

Ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić otvorio je danas na Jahorini Petu naučnu međunarodnu konferenciju "Jahorinski poslovni forum", koja je okupila 106 učesnika, sa 12 visokoškolskih institucija iz devet zemalja, koji će se predstaviti sa 52 naučna rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice teže povrijeđeno

Jedno lice je teže povrijeđeno, a troje lakše u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Donji Bulozi, opština Istočni Stari Grad, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano predavanje o rizicima društvenih mreža

U Srednjoškolskom centru na Palama danas je održano edukativno predavanje za učenike drugih, trećih i četvrtih razreda o temi "Edukacija o bezbjednosnim rizicima korištenja društvenih mreža i njihovom pravilnom korištenju".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj korisnika dodatka za tuđu njegu i pomoć

U Centru za socijalnu rad Pale u 2015. godini bilo je 246 korisnika dodatka za tuđu njegu i pomoć, što je za 32 lica više nego u 2014. godini, rekla je Srni direktor Centra Jelena Orašanin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Raspisan konkurs za dodjelu 35 studentskih stipendija

Opština Pale raspisala je javni konkurs za dodjelu 35 stipendija redovnim studentima koji pohađaju visokoškolske obrazovne ustanove u Republici Srpskoj, BiH i inostranstvu, a imaju stalno prebivalište u ovoj lokalnoj zajednici, rekla je Srni načelnik opštinskog Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Vedrana Hršum.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Međunarodni Aptis ispiti iz engleskog jezika u INlingua centru

U petak 19. februara potpisan je ugovor između Britanskog savjeta i INlingua centra za jezike i obrazovanje iz Istočnog Sarajeva na osnovu kojeg INlingua centar postaje ispitni centar za međunarodne Aptis ispite iz engleskog jezika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Jahorinski poslovni forum" od 24. do 26. februara

Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu organizator je 5. naučne međunarodne konferencije "Jahorinski poslovni forum", koja će biti održana na Jahorini od 24. do 26. februara, rekao je Srni prodekan Ekonomskog fakulteta Marko Đogo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šarenac: Stanje bezbjednosti zadovoljavajuće

Stanje bezbjednosti na području opštine Pale je zadovoljavajuće, kako po pitanju oblasti kriminaliteta, tako i javnog reda i mira i saobraćaja, rekao je načelnik Stanice javne bezbjednosti Pale Radovan Šarenac na sjednici Skupštine opštine Pale koja je održana juče.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turistička ponuda na sajmu u Beogradu

Turistička organizacija Istočno Sarajevo učestvuje na najvećem sajmu turizma u regiji, koji se do 21. februara održava u Beogradu.

Opširnije...

Strana 10 od 309

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter