subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Izbori za članove savjeta mjesnih zajednica

U subotu 13. maja na području opštine Pale će biti održani izbori za članove savjeta mjesnih zajednica u periodu od 9.00 do 13.00 časova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška izgradnji industrijske zone i stabilizaciji OC "Jahorina"

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik podržao je danas namjeru načelnika opštine Pale Boška Jugovića da na lokaciji fabrike "Koran" bude izgrađena industrijska zona, te da se pristupi stabilizaciji Olimpijskog centra "Jahorina", čemu će doprinijeti i Vlada Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području Policijske uprave /PU/ Istočno Sarajevo u aprilu je registrovano 30 krivičnih djela, što je za 38,78 odsto manje u odnosu na isti mjesec prošle godine, a podneseno je 26 izvještaja protiv 26 lica, od čega je sedam povratnika i jedan maloljetnik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U junu sedmodnevni boravak djece na Tari

Dječiji vrtić "Bubamara" sa Pala organizuje u junu šestodnevni boravak mališana iz ove ustanove u dječijem odmaralištu Mitrovac na Tari.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vuković: Grad će podržati održavanje Balkanskog prvenstva u odbojci

Grad Istočno Sarajevo pružiće finansijsku i organizacionu podršku Balkanskom prvenstvu u odbojci za juniorke, koje će biti održano od 27. juna do 3. jula na Palama, rekao je danas gradonačelnik Nenad Vuković.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan pobjede nad fašizmom

Mladi socijaldemokrati /MSD/ Pale položili su u utorak 9. maja vijence na spomenik poginulima u Drugom svjetskom ratu i narodnom heroju Milanu Simoviću, povodom 9. maja - Dana pobjede nad fašizmom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljani krenuli na hodočašće pod Ostrog

Grupa od 11 Paljana, na čelu sa Hadži Igorom Vukašinovićem, jutros je nakon molitve u Crkvi Svetog Georgija u Miljevićima krenula na jedanaesto pokloničko putovanje u Manastir Ostrog u Crnoj Gori.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policija održala predavanje đacima

Policijski službenici policijske uprave Istočno Sarajevo u petak su u Osnovnoj školi "Mokro" u Mokrom organizovali predavanje za učenike sedmih i osmih razreda i prezentovali neka od sredstva koja policija koristi u svom radu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela isporuka ogreva za penzionere

Udruženje penzionera opštine Pale i ove godine je svojim članovima omogućilo nabavku drveta za ogrev uz otplatu na osam rata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tradicionalni Đurđevdanski uranak na Romaniji

Planinarsko ekološko društvo "Romanija" Pale u nedjelju 7. maja na Romaniji organizuje tradicionalni Đurđevdanski uranak.

Opširnije...

Strana 10 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter