nedjelja, 02. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Sutra prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže vodosnabdijevanje će biti prekinuto sutra 14.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 17:30 časova u sljedećim naseljima: Han Derventa, Kalovita brda, Križ, Briježđa, Smailovo brzo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Lapišnici puštena na kućno liječenje

Žena koja je lakše povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nezgodi u Lapšinici puštena je na kućno liječenje, nakon što joj je ukazana pomoć na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo, rekla je Srni portparol ove ustanove Muamera Šehić. Ona je rekla da je pacijentkinja čiji su inicijali V.K. dovezena sa lakšim povredama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres jačine 2,6 stepena po Rihteru

Dva zemljotresa u rasponu od 3 minuta jačine 2,5 i 2,6 stepena po Rihteru registrovana su jutros 7 km južno od Pala na dubini od 4 km.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Odobreno proširenje budžeta za Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar prosvjete i kulture Dane Malešević informisali su predstavnike Univerziteta u Istočnom Sarajevu da je Vlada odobrila proširenje operativnog budžeta za ovu ustanovu kako bi mogla funkcionisati i izmirivati materijalne troškove, jer iz vlastitih sredstava servisira kredit za studentske domov...

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Mokrom pronađena puška i municija

U mjestu Mokro, opština Pale, policija je tokom pretresa kuće i pomoćnih objekata lica čiji su inicijali M.M. /47/ i L.NJ. /19/ pronašla određenu količinu municije i pušku, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podsticaji za privredu i poljoprivredu

Ove godine u opštinama Pale i Istočno Novo Sarajevo planirana su sredstva za podsticaj privrede i poljoprivrede.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Đurđevdan

Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas Svetog Velikomučenika Georgija - Đurđevdan, u spomen na dan kada je ovaj svetitelj postradao 290. godine nove ere. Georgije je rođen u drugoj polovini Trećeg vijeka u Maloj Aziji i kao veoma mlad postao je vojvoda u vojsci rimskog imperatora Dioklecijana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uplatio 9.980 KM za bager koji nikada nije isporučen

Lice sa inicijalima V.Č. prijavio je policiji da je putem sajta "Pik.ba" i mobilnog telefona stupio u kontakt sa licem koje se predstavilo kao M.S.H, predstavnik preduzeća iz Velike Britanije, te dogovorio kupovinu i isporuku bagera.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otkrivena još dvojica Kuvajćana bez putnih isprava

Dvojica državljana Kuvajta, koji kod sebe nisu imali putne isprave, otkrivena su na lokalitetu Trijangla, opština Pale, prilikom kontrole putničkog automobila "mercedes", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Paljanski hodočasnici i ove godine na pokloničkom putovanju manastiru Ostrog

Hodočasnici iz Pala u subotu 9. maja kreću na hodočašće prema manastir Ostrog, gdje bi trebalo da stignu 22. maja. Pokloničko putovanje se tradicionalno organizuje od 2007. godine.

Opširnije...

Strana 10 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome