četvrtak, 26. novembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Naučni skup o siromaštvu i društvenom razvoju

Na Palama sutra počinje dvodnevni međunarodni naučni skup "Siromaštvo i društveni razvoj", koji organizuje Sociološko društvo Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ognjen Borovčanin trijumfovao na Spin Kupu "Miljacka 2015"

Na rijeci Miljacki, na izdvojenoj Ribolovnoj stazi "Almir Hrelja" na relaciji Bentbasa - Dariva u subotu 30.08.2015. godine održan je Prvi međunarodni Spin Kup "Miljacka 2015".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećati bezbjednost djece u saobraćaju

ISTOČNO SARAJEVO - U susret novoj školskoj godini MUP Republike Srpske provodi akciju "Zaštitimo djecu u saobraćaju" kojoj se pridružio i Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden novac iz bilijar kluba na Palama

Pripadnici Policijske stanice Pale tragaju za nepoznatim licem koje je, onesposobivši suzavcem radnicu, ukralo novac iz bilijar kluba u ovoj opštini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatra na Trebeviću polako jenjava

Požar koji je zahvatio dio Trebevića polako jenjava i ne prijeti naseljenim mjestima niti putnim komunikacijama, izjavio je jutros Srni komandir protivpožarne brigade grada Istočno Sarajevo NJegoš Vukadin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvorena fabrika namještaja "Perić Enterijeri"

U paljanskom naselju Obilićevo danas je svečano puštena u rad Fabrika za proizvodnju namještaja "Perić enterijeri".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izbio požar na Trebeviću

Na Trebeviću, na području opštine Istočni Stari Grad, izbio je požar, a vatrogasci pokušavaju da stave vatru pod kontrolu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorene nove prostorije Centra za jezike i obrazovanje "In Lingua"

Centar za jezike i obrazovanje "In Lingua" (nekada Jezički centar IN), sinoć je u Palama svečano otvorio nove prostorije. Svečanom otvaranju prostorija koje se nalaze na novom gradskom trgu, iza Sabornog Hrama Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji je prisustvovao veliki broj zvanica i učenika koji su predstavili svoja znanja stečena u ovom centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština Pale proslavlja krsnu slavu Veliku Gospojinu

Opština Pale i crkva Uspenja Presvete Bogorodice danas proslavljaju krsnu slavu - Veliku Gospojinu. U Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice je služena liturgija, a nakon liturgije Palama je tradicionalno prošla litija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvoren Studentski trg

Na Palama je večeras, u prisustvu velikog broja zvanica i građana, svečeno otvoren Studentski trg u čiju gradnju je opština uložila 500.000 KM.

Opširnije...

Strana 10 od 290

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome