utorak, 29. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ambasador Bugarske uručio pomoć u vrijednosti od 30.000 KM

Ambasador Bugarske u BiH Angel Angelov uručio je danas na Palama Crvenom krstu Republike Srpske humanitarnu pomoć vrijednu 30.000 KM za stanovništvo ugroženo poplavama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Grijanjeinvest: Predstavljen rad "Toplifikacija Pala: Trenutno stanje i održivi razvoj"

Deseti međunarodni naučno-stručni skup "Savremena teorija i praksa u graditeljstvu" održan je u Banjoj Luci 15. i 16. maja pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upućena pomoć ka Zvorniku, nastavljene akcije prikupljanja pomoći

Opštinski odbor Crvenog krsta Pale danas je od prikupljene pomoći pripremio jedan kamion i pomoć je upućena ugroženim u Zvornik.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomoć pripadnika Centra ugroženim područjima

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo učestvuju u humanitarnim akcijama organizovanim s ciljem prikupljanja pomoći stanovništvu Republike Srpske koje su pogodile katastrofalne poplave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište na putu Sumbulovac – Jelovci

Na asfaltnom putu Sumbulovac - Jelovci ponovo se aktiviralo klizište koje prijeti da u potpunosti prekine pristupni put za ovo selo sa 45 domaćinstava i oko 70 vikend kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno lice iz Kantona Sarajevo zbog četiri teške krađe u Palama

Muškarac čiji su inicijali A.D. iz Kantona Sarajevo uhapšen je zbog sumnje da je na području opštine Pale počinio četiri teške krađe i pokušao da izvrši još jednu tešku krađu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više provalnih krađa

Više provalnih krađa u kojima je otuđena veća količina novca, zatim zlatni nakit, aparati i alat dogodilo se na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen nestali muškarac

U blizini mjesta Dragulje, opština Pale, na veoma nepristupačnom i šumovitom terenu pronađen je muškarac čiji su inicijali Z.M, a čiji je nestanak jutros prijavljen Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mehanizacija "Majneksa" čisti puteve u Šekovićima

Kamioni i bager kompanije "Majneks" sa Pala danas će od Šekovića do sela Trnava u ovoj opštini probiti put koji je, nakon odrona, zatrpan zemljom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sanacija saobraćajnica i uređenje zelenih površina

Na ulicama Pala u toku je sanacija udarnih rupa i oštećenja na saobraćajnicama nastalih nakon zimskog perioda.

Opširnije...

Strana 10 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome