utorak, 30. avgust 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Obilježavanje stradanja boraca čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa kod spomen-obilježja u naselju Stara Stanica na Palama u srijedu, 8. juna, biće obilježeno 24 godine od stradanja 14 boraca čete "Petar Pandurević", koji su na taj dan 1992. godine poginuli u napadu muslimanskih snaga na srpske položaje na Trebeviću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za 45 ubijenih srpskih boraca

U mjestu Luke u Žepi kod Han Pijeska danas je služen parastos, prislužene svijeće i položeni vijenci na spomen-ploču za 45 poginulih boraca Vojske Republike Srpske /VRS/ koji su poginuli prije 24 godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanja dr. Ranka Rajovića

U nedjelju 5. juna 2016. godine u 17.00 časova u amfiteatru Ekonomskog fakulteta Pale, a u organizaciji INlingua centra za obrazovanje i jezike i vrtića "Cvrčak" iz Pala, biće održano predavanje dr. Ranka Rajovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U subotu pomen ubijenim srpskim vojnicima

U mjestu Luka u Žepi u subotu, 4. juna, biće obilježene 24 godine od stradanja 45 pripadnika Vojske Republike Srpske koje su iz zasjede napali i mučki ubili, a zatim masakrirali pripadnici muslimanskih oružanih snaga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Akcija "Trojka iz bloka" završena kupovinom kuće porodici Mandić

Kupovinom kuće porodici Mandić iz Pala, ostvarena je još jedna želja četvoro mališana. Aleksandar, Aleksandra, Jelena i Anđela od sada će imati mirniji i srećniji život. Magija humanitarno-sportskog turnira "Trojka iz bloka" ispunila je svoj cilj, po prvi put u Republici Srpskoj, te pokazala da složni možemo uraditi sve što zamislimo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manifestacija "Rastimo uz ples" i ove godine donijela puno zabave i radosti

Sinoć je u Palama održana manifestacija "Rastimo uz ples", na kojoj su plesala djeca iz vrtića "Bubamara", "Cvrčak" te osnovnih škola "Srbija" i "Pale".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi međunarodni moto skup u Palama

Na terenima Studentskog centra "Koran" u organizaciji Moto kluba "Long Riders" Pale od 3. do 5. juna će biti održan Drugi međunarodni moto skup.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijeteće SMS poruke

Ženska osoba prijavila je Policijskoj stanici Pale da je na svoj mobilni telefon primila nekoliko SMS poruka prijetećeg sadržaja od lica čiji su inicijali D.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslavljena mala matura (foto)

Učenici osnovnih škola na području Opštine Pale krajem maja i početkom juna tradicionalno proslavljaju malu maturu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Rastimo uz ples" večeras u Palama

Međunarodna manifestacija "Rastimo uz ples" večeras će u 18.00 časova biti po drugi put održana u Palama.

Opširnije...

Strana 10 od 319

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter