nedjelja, 01. maj 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U Opštini Pale potpisana "Dječija deklaracija"

Ujedinjene nacije su problem sigurnosti djece na cestama detektovale kao jedan od alarmantnih i pokrenule globalnu kampanju "Spasimo živote djece" čiji je cilj da skrene pažnju javnosti na brojne opasnosti sa kojima se najmlađi učesnici svakodnevno susreću na ulicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđene četiri maloljetnice, jedna teže

Četiri maloljetnice povrijeđene su, od kojih jedna teže, a tri lakše, u saobraćajnoj nezgodi u Jahorinskom potoku, u opštini Pale, kada je vozilo "golf četiri", za čijim se upravljačem nalazila jedna od djevojčica, skliznulo u kanal kraj puta i udarilo u stablo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamp na Jahorini u okviru projekta "Pruži mi šansu"

Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" u okviru prekograničnog projekta "Pruži mi šansu" koji provodi zajedno sa partnerom iz Crne Gore, NVO "Specijalna Olimpijada" Crne Gore, organizuje sportski kamp, koji će biti održan u periodu od 28.01. do 03.02.2016. godine na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu

Dječiji centar "Buba-mara" u Palama i ove godine će organizovati tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2016/17. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden novac, zlatni nakit i dva laptopa

Nepoznati počinioci ukrali su iz porodične kuće lica čiji su inicijali D.G. na Palama određenu količinu novca, dva laptopa i zlatni nakit, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U prošloj godini 34 samoubistva

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u 2015. godini registrovana su 34 samoubistva, što je za šest više u odnosu na 2014. godinu, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

CJB Istočno Sarajevo da ostane na Palama

Predstavnici opštinskih odbora SDS-a, PDP-a, DNS-a i NDP-a sa Pala saglasni su da sjedište Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo ostane na Palama jer će u suprotnom preduzeti radikalnije mjere da bi zaustavili njegovo preseljenje u Istočno Novo Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ski centar "Ravna planina" privlači sve više gostiju

Snijeg koji je ovih dana padao, a uz to i niske temperature koje su omogućile da sistam za vještačko osnješevanje bude u punom pogonu omogićili su da popularno paljansko skijalište Ski centar "Ravna planina" sija u nalljepšem sjaju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Putevi prohodni, saobraćaj se odvija bez zastoja

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, tako da se saobraćaj odvija bez zastoja, iako na pojedinim dionicama na kolovozu ima ugaženog snijega, rekao je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić. "Čim dođe do porasta temperature i taj zaostali snijeg biće očišćen i...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na ulazu u džamiju u Podvitezu bačeni "molotovljevi kokteli"

Na ulaz u džamiju u mjestu Podvitez, opština Pale, bačena su dva improvizovana "molotovljeva koktela", saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 306

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter