utorak, 09. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Mladenu Andžiću određen jednomjesečni pritvor

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Mladenu Anđiću osumnjičenom da je na Palama ubio Radeta Kovačevića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrtić "Cvrčak" obilježio šest godina postojanja

U sali Kulturnog centra Pale je u petak, 6. novembra održana priredba povodom šest godina postojanja Predškolske ustanove Vrtić "Cvrčak".

Opširnije...
El. pošta Štampa

"Napišite da sam zaljubljen u Pale"

Tomaž Gorec vlasnik informatičke firme iz Slovenije već deset godina dolazi u Pale sa svojim prijateljima i nakon toliko godina kaže da se u njih jednostavno zaljubio. Kako bi Slovencima približio Pale i Jahorinu otvorio je i posebnu web stranicu www.jahorina.si, na kojoj se trudi da predstavi značajna mjesta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na poginule saborce

Parastosom za borce poginule u proteklom odbrambeno–otadžbinskom ratu, koji je služen u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice na Palama, polaganjem vijenaca na Spomen-obilježje poginulim borcima i slavskim obredom, opštinska Boračka organizacija obilježila je danas krsnu slavu Svetog velikomučenika Dimitrija - Mitrovdan.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubijeno jedno lice

Muškarac čiji su inicijali M.A, koji je osumnjičen da je jutros u Palama ubio dvadesetosmogodišnjeg R.K, priveden je u policijske prostorije, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rušenjem i uklanjanjem starih objekata otpočeli radovi na izgradnji gradske pijace

Rušenjem i uklanjanjem starih objekata u centru grada, danas su otpočeli radovi na izgradnji nove gradske pijace i tržnice u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Novembar u okolini Pala (foto)

Jesen je godišnje doba koje nas svaki put zasjeni svojim bojama. Novembar u okoni Pala, fotografije govore više od riječi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava Pravnog fakulteta

Pravni fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu danas je na Palama obilježio Dan i krsnu slavu - Svetog Petra Cetinjskog.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na izgradnji sportskog igrališta u naselju Karađorđevo u Mokrom

Danas su počeli radovi na izgradnji sportskog igrališta u naselju Karađorđevo u Mokrom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upokojio se mitropolit dabrobosanski Nikolaj

NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Nikolaj upokojio se u 88. godini.

Opširnije...

Strana 10 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter