ponedjeljak, 30. mart 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Djed Mraz podijelio paketiće mališanima Dječijeg vrtića "Cvrčak"

U organizaciji Dječijeg vrtića "Cvrčak" u punom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Palama sinoć je mlađim, ali i onim malo starijim, izmamila osmijehe i aplauze novogodišnja predstava, mjuzikl za djecu - "Čarobni brod".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snježne padavine i u narednom periodu

Snijeg je počao padati na radost mnogih podno Jahorine i Romanije. Padavine su počele sinoć u prijedjelima iznad 1200 mnv, dok je snijeg u Palama počeo padati noćas oko 2.00 časa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predavanje "Toliko možemo koliko znamo"

U subotu 27. decembra 2014. u prostorijama OŠ "Srbija" u Palama u 17.00 časova će biti održano predavanje "Toliko možemo koliko znamo".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Filip Gluhović treba pomoć za liječenje od cerebralne paralize

Četrnaestogodišnji Filip Gluhović iz Pala boluje od cerebralne paralize. Otežano se kreće i govori, a da bi se mogao samostalno osloniti na svoje noge potrebno je 11.000 evra za operaciju koja bi se izvršila u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Moto klub "Long Riders" izmamio osmjehe djeci sa posebnim potrebama Udruženja "Sunce"

Deda Mrazovi Moto kluba "Long Riders" Pale danas su na paljanskoj Promenadi obradovali najmlađe i družili se sa djecom iz Udruženja "Sunce". Večeras članove ovog Udruženja očekuje posebno iznenađenje, a to je dodjela paketića!

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potpisani prvi ugovori mještana Mokrog i kompanije "Eko-plod" iz Sarajeva

Kompanija za poljoprivrednu i privrednu proizvodnju "Eko-plod" iz Sarajeva juče je u Mokrom održala drugu prezentaciju o uzgoju i načinu proizvodnje jagodičastog voća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predrag Vučićević novi predsjednik Skupštine

Predrag Vučićević iz PDP-a izabran je danas za predsjednika Skupštine opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sarajevski "EKO-PLOD" ponudio saradnju potencijalnim proizvođačima jagodičastog voća u Mokrom

U prostorijama Mjesne zajednice Mokrom juče je predstavljen četverogodišnji program razvoja kompanije za poljoprivrednu i privrednu proizvodnju "EKO-plod" iz Sarajeva, čiji je strateški plan prerada krompira i proizvodnja i prerada jagodičastog voća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas Nikoljdan

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ proslavlja danas Svetog Nikolu Čudotvorca - Nikoljdan, u pomen na dan kada je ovaj svetac okončao ovozemaljski život 343. godine Nove ere.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građanima na usluzi korištenje SMS servisa

Građanima Republike Srpske na usluzi je korištenje SMS servisa putem kojeg mogu da ostvare naposredan kontakt sa nadležnim organima za izdavanje ličnih dokumenta i izvrše provjeru podataka u registrima koje vodi MUP Srpske, rekao je danas na Palama načelnik Odjeljenja za pravne i kadrovske poslove CJB Istočno Sarajevo Dario Hršum.

Opširnije...

Strana 10 od 261

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome