ponedjeljak, 24. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ponovo pokušaj obaranja spomen-krsta na Zlatištu

Četiri lica koja su najvjerovatnije došla sa područja Kantona Sarajevo ponovo su u mjestu Zlatište, opština Istočni Stari Grad, pokušala da obore krst podignut u znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Policija uvela pojačane mjere obezbjeđenja na Zlatištu

Policija je uvela pojačane mjere obezbjeđenja šireg područja oko krsta na Zlatištu, podignutog u znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, zbog tenzija nastalih u vezi sa ovim spomen-obilježjem, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dani otvorenih vrata povodom Evropskog dana jezika

Povodom Evropskog dana jezika Jezički centar IN organizuje Dane otvorenih vrata od 14.00 časova u petak 26. septembra u Istočnom Novom Sarajevu i subotu 27. septembra 2014. u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Jahorini i Romaniji

Danas u 04.29 časova je počela jesen na sjevernoj Zemljinoj polulopti, iako nam se čini da je počela odavno. Jesen će trajati 89 dana, do tri minuta poslije ponoći 22. decembra, kada počinje zima. Ljeto ćemo pamtiti po rekordnim padavinama, poplavama i odronima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javna rasprava o podnesenom zahtjevu za izdavanje ekološke dozvole

Preduzeće "Sarajevoinvest" DOO Pale, ulica Karađorđeva broj 3, podnijelo je zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za izgradnju postrojenja za impregnaciju drvenih elektro i TT stubova i željezničkih pragova na području opštine Pale planirane godišnje poroizvodnje od 12.000 m3.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pet lica iz Kantona Sarajevo pokušalo ukloniti krst na Zlatištu

Policija Republike Srpske zatekla je pet lica iz Kantona Sarajevo u pokušaju da uklone krst na Zlatištu, koji je postavio Savez logoraša Republike Srpske, te ih pozvala da se jave u Policijsku stanicu Pale na informativni razgovor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Isidora Borovčanin Miss Bosne i Hercegovine

Miss Jahorine i Republike Srpske, Paljanka Isidora Borovčanin (18) večeras je ponijela titulu najljepše djevojke Bosne i Hercegovine. Nova Miss BiH će imati priliku predstaviti svoj grad i svoju zemlju na izboru Miss World 2014 koji će ove godine biti održan u Londonu 14.12.2014. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Zlatištu iznad Sarajeva podignut spomen-krst

Na Zlatištu iznad Sarajeva jutros je osvanuo spomen-krst kao znak sjećanja na više od 6.500 ubijenih sarajevskih Srba, izjavio je Srni predsjednik Saveza logoraša Republike srpske Branislav Dukić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Privode se kraju radovi na izgradnji studentskih domova u Palama

Radovi na izgradnji najmodernijih studentskih domova u Bosni i Hercegovini se privode kraju. Investicija vrijedna 12 miliona maraka trajno će riješiti dugogodišnji gorući problem studentskog smještaja u Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pucao bratu iznad glave

Muškarac čiji su inicijali M.N. /61/ prijavio je policiji da mu je brat S.N. /70/ u mjestu Ravna Njiva, opština Pale, ispalio iznad glave hitac iz vatrenog oružja.

Opširnije...

Strana 10 od 246

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome