srijeda, 29. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

"Dan otvorenih vrata" za osnovce

Pripadnici Jedinice za podršku Pale danas su, povodom 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, na platou ispred Centra javne bezbjednosti organizovali druženje sa učenicima prvih i drugih razreda osnovnih škola "Pale" i "Srbija".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sanacija saobraćajnica

Na ulicama Pala od jutros u toku je sanacija udarnih rupa i oštećenja na saobraćajnicama nastalim nakon zimskog perioda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teže povrijeđena dva lica

Vozač automobila "polo" čiji su inicijali M.I. i jedanaestogodišnja djevojčica, koja se nalazila u ovom vozilu, teže su povrijeđeni u sudaru u mjestu Trijangla, u opštini Pale, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana 23. sjednica SO Pale

U Opštini Pale danas je održana 23. sjednica Skupštine opštine Pale na kojoj je usvojen Izvještaj o radu načelnika opštine za 2015. godinu kao i Izvještaj o izvršenju budžeta opštine za 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oni koji su stradali ne treba da izgube radost i ljubav

Pravoslavni sveštenik protojerej-stavrofor Jeremija Starovlah, koga su zajedno sa sinom Aleksandrom gotovo na smrt pretukli pripadnici SFOR-a na Veliku nedjelju, 1. aprila 2004. godine, na Palama, rekao je Srni da se njihovo stradanje ne može izolovati od muka i stradanja srpskog naroda i naglasio da je najvažnije da oni koji su stradali ne iz...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kafe Pavle bolji od MDM, Plato od Barija, Kumbari samo bod

U organizaciji Udruženja fudbalera rekreativaca Pale, tokom vikenda nastavljen je u proljećni diio sezone "Asa Osiguranje Ligi rekreativavca Pale 2015/16.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres na području Pala

Na širem području Pala registrovan je zemljotres jačine 3,2 stepena po Rihterovoj skali, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za rekonstrukciju "Bubamare" 77.430 KM

Na Palama je ozvaničen početak realizacije projekta "Poboljšanje kvaliteta usluga u Javnoj ustanovi Dječiji centar `Bubamara" vrijednosti 77.430 KM, a riječ je o prvoj velikoj rekonstrukciji objekta obdaništa od njegove izgradnje 1985. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Šminkeri za liječenje Mie i Miloša

U petak 25.03. u periodu od 15.00 h do 21.00 h u Tržnom centru "Tom" u kafeu "Galerija" biće organizovano kolektivno šminkanje po cijeni od 10 KM, sav prikupljen novac ide za liječenje Mie Torbice i Miloša Božovića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Za vikend više od 3.000 skijaša uživalo na planini

Na Jahorini je prethodni vikend protekao u sportsko-zabavnom duhu sa više od 3.000 skijaša koji su uživali u martovskom skijanju, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Opširnije...

Strana 10 od 312

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter