subota, 19. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Razgovarano o poteškoćama u radu omladinskih organizacija

U prostorijama opštrine Pale, 5. februara 2014. godine, pomoćnica ministra resora za omladinu Branka Malešević, održala je sastanak sa predstavnicima sljedećih organizacija: Savjet mladih Rogatica, Savjet mladih Višegrad, Savjet mladih Istočna Ilidža, "Aktivist" iz Istočne Ilidže, Omladinski savjet opštine Sokolac, Omladinski savjet Han Pijesak, Ud...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Јаvni pоziv: Zakup prostora u SPC Peki

Nа оsnоvu člаnа 64. Stаtutа оpštinе Pаlе ("Službеni nоvinе grаdа Istоčnо Sаrајеvо", brој:7/05, 25/07), Nаčеlnik оpštinе rаspisuје:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana pumpa u Ljubogošti

Dva maskirana lica su, prijeteći oružjem, ukrala 5.000 KM pazara u "Nestro petrol" pumpi u mjestu LJubogošta u opština Pale, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješna akcija spasavanja Francuza u selu Ponor

Koordinisanom akcijom Operativno komunikacionog centra – 112, Ministarstva sigurnosti BiH i Policijske stanice Pale, u subotu je uspješno okončana akcija spasavanja francuskog državljanina koji se izgubio na sjeveroistočnom dijelu opštine Pale, u blizini sela Ponor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovano okupljanje mladih sa područja Sarajevsko - romanijske regije

Savjet mladih Pale i Savjet mladih Rogatica inicirali su prvo okupljanje mladih sa područja Sarajevsko - romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekoliko krađa u opštini Pale

Nepoznati provalnici su iz jedne vikendice na Jahorini ukrali mobilni telefon, tablet, fotoaparat i 400 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem u Predsjedništvu primjer zloupotrebe institucija

Klasičan primjer zloupotrebe institucija BiH je prijem koji su bošnjački političari organizovali u Predsjedništvu BiH za lica za koja su vlasti Srbije dostavile zahtjev za raspisivanje međunarodne potjernice zbog ranih zločina nad srpskim civilima, istakao je predsjednik Boračke organizacije opštine Pale Mihajlo Parađina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Јoš jedan učenik zatražio pomoć u bolnici

U bolnicu Kasindo tokom noći javio se još jedan učenik Srednjoškolskog centra Pale sa simtomima slabosti i grčenja mišića, prenosi RTRS.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Osmoro učenika u stabilnom stanju

Zdravstveno stanje osmoro učenika Srednjoškolskog centra sa Pala, koji su primljeni u Bolnicu u Kasindolu zbog simptoma trovanja, je stabilno i oni su pušteni kućama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca u Srednjoškolskom centru Pale otrovana bojnim otrovom!?

U Dom zdravlja na Palama obratilo se više učenika Srednjoškolskog centra koji su nakon ukazane ljekarske pomoći upućeni u Bolnicu Kasindo na dalje liječenje. Iz Centra javne bezbjednosti saopšteno je da je policiji ljekar iz Doma zdravlja na Palama prijavio da je pomoć zatražila učenica Srednjoškolskog centra Pale koja je imala simptome ...

Opširnije...

Strana 10 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome