petak, 25. jul 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Pomoć pripadnika Centra ugroženim područjima

Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo učestvuju u humanitarnim akcijama organizovanim s ciljem prikupljanja pomoći stanovništvu Republike Srpske koje su pogodile katastrofalne poplave.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Klizište na putu Sumbulovac – Jelovci

Na asfaltnom putu Sumbulovac - Jelovci ponovo se aktiviralo klizište koje prijeti da u potpunosti prekine pristupni put za ovo selo sa 45 domaćinstava i oko 70 vikend kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uhapšeno lice iz Kantona Sarajevo zbog četiri teške krađe u Palama

Muškarac čiji su inicijali A.D. iz Kantona Sarajevo uhapšen je zbog sumnje da je na području opštine Pale počinio četiri teške krađe i pokušao da izvrši još jednu tešku krađu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Više provalnih krađa

Više provalnih krađa u kojima je otuđena veća količina novca, zatim zlatni nakit, aparati i alat dogodilo se na području koje pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pronađen nestali muškarac

U blizini mjesta Dragulje, opština Pale, na veoma nepristupačnom i šumovitom terenu pronađen je muškarac čiji su inicijali Z.M, a čiji je nestanak jutros prijavljen Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Mehanizacija "Majneksa" čisti puteve u Šekovićima

Kamioni i bager kompanije "Majneks" sa Pala danas će od Šekovića do sela Trnava u ovoj opštini probiti put koji je, nakon odrona, zatrpan zemljom.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počela sanacija saobraćajnica i uređenje zelenih površina

Na ulicama Pala u toku je sanacija udarnih rupa i oštećenja na saobraćajnicama nastalih nakon zimskog perioda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Ulici Nikole Tesle ukraden "golf 1"

Sa parking-prostora u Ulici Nikole Tesle na Palama ukraden je "golf 1" vlasništvo lica čiji su inicijali S.J, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti c.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljene akcije prikupljanja pomoći, uključeni i učenici

Danas neće raditi punkt za prikupljanje pomoći na ulazu u Tržni centar Tom, već iz Opštinskog odbora Crvenog krsta Pale apeluju da se pomoć doprema do OO Crvenog krsta na Lukama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upućena pomoć u ugrožena područja

U Šekoviće, Bratunac, Zvornik, Bijeljinu, Šamac i Doboj do danas je upućeno šest šlepera sa hranom, te 15 kamiona i 54 kombija sa pomoći, koju su prikupili građani Istočnog Sarajeva, rekao je danas gradonačelnik ovog grada Nenad Samardžija.

Opširnije...

Strana 10 od 229

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome