petak, 22. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Javni forum "Imate riječ"

U ponedjeljak 30. marta 2015. godine sa početkom u 18.00 časova u Amfiteatru filozofskog fakluteta u Palama će biti održan javni forum pod nazivom "Imate riječ".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zimski susreti srpskih zemalja od 26. do 29. marta

Na Jahorini će od 26. do 29. marta biti održani julibarni 20. Zimski susreti srpskih zemalja, na kojima će se okupiti oko 300 učesnika iz Republike Srpske, Srbije, Crne Gore i Vukovara, najavili su u Beogradu članovi Organizacionog odbora ove manifestacije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Određen pritvor Nikoli Veselinoviću

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor Nikoli Veselinoviću, koji je osumnjičen za ubistvo Bojana Furtule na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oprez prilikom čišćenja imanja

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo apeluje da građani budu odgovorni pri spaljivanju korova i drugog gorivog materijala kada uređuju imanja, da bi se spriječila pojava nekontrolisanog gorenja i požara.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Upoznavanje sa javnim konkursom za dodjelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti životne sredine

Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS je raspisao Javni konkurs 18.03.2015. godine za dodjelu sredstava za sufinansiranje programa i projekata iz oblasti životne sredine za 2015. godinu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana akcija čišćenja rijeke Mokranjske Miljacke

Udruženje sportskih ribolovaca /USR/ "Bistrica" Pale je održalo akciju čišćenja rijeke Mokranjske Miljacke povodom svjetskog dana voda 22. marta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u februaru je evidentirano 69 krivičnih djela, što je za dva više nego u istom mjesecu prošle godine, rekla je Srni portparol Centra Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Puškom razbio stakla na ugostiteljskom objektu

Muškarac čiji su inicijali N.A. automatskom puškom razbio je tri stakla na ugostiteljskom objektu na Palama i vjetrobransko staklo na vozilu "pasat".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Veselinović imao pomagača nakon počinjenog ubistva

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo saopštio je da će Okružnom tužilaštvu u ovom gradu podnijeti izvještaj protiv lica čiji su inicijali Ž.L. zbog sumnje da je pomagalo Nikoli Veselinoviću nakon što je na Palama ubio Bojana Furtulu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Polupao stakla na "pasatu" i butiku

Protiv muškarca sa Pala čiji su inicijali S.A. nadležnom tužilaštvu biće podnesen izvještaj zato što je u ovom gradu polomio stakla na automobilu "pasat" i na butiku, koji su vlasništvo J.S.

Opširnije...

Strana 10 od 269

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome