utorak, 28. februar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ovjerene liste za skupštinu Istočnog Sarajeva

Centralna izborna komisija BiH /CIK/ ovjerila je na današnjoj sjednici devet kandidatskih listi sa 25 kandidata iz Skupštine opštine Pale za izbor odbornika u Skupštinu Grada Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Očekuje se popunjenost smještaja na planinama

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković rekao je Srni da u predstojećoj zimskoj sezoni očekuje popunjenost svih smještajnih kapaciteta na planinama u Srpskoj, te veći broj domaćih i stranih turista nego ranije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

MUP o borbi protiv zavisnosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske organizuje danas na Palama centralnu aktivnost povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv bolesti zavisnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sladojević: Potrebna veća pažnja dnevnim centrima I djeci sa smetnjama

Pomoćnik ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Branka Sladojević rekla je da resorno ministarstvo priprema desetogodišnju strategiju za unapređenje položaja lica sa invaliditetom i gdje će se veća pažnja posvetiti dnevnim centrima i djeci sa smetnjama u razvoju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krivična prijava protiv šumokradice

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale podnijeće protiv lica čiji su inicijali N.A. izvještaj o počinjenom krivičnom djelu šumska krađa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. U mjestu Padalište, opština Pale, policijskom kontrolom motornog vozila marke "zastava" i vozača N.A.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U oktobru povećan broj saobraćajnih nezgoda

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u oktobru se dogodila 101 saobraćajna nezgoda, što je za 16,9 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Diplome za 114 magistara i diplomiranih ekonomista

U okviru obilježavanja Dana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, danas je na Palama održana promocija 114 magistara ekonomskih nauka i diplomiranih ekonomista 20. generacije ovog fakulteta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obrazovanje uskladiti sa stvarnim potrebama i standardima EU

Obrazovne ustanove u Republici Srpskoj, u saradnji sa vlastima i realnim sektorom, treba da školuju kvalitetne kadrove koji će odgovoriti savremenim zahtjevima, ali i imati znanje i diplome koje će im omogućiti nesmetan nastavak školovanja ili zapošljavanje u EU, rečeno je na panel diskusiji na Palama "Obrazovna politika za evropsku budućnost...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predsjednik Skupštine Predrag Vučićević

Na današnjoj konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine Pale za predsjednika i potpredsjednika lokalnog parlamenta ponovo su izabrani Predrag Vučićević /PDP/ i Siniša Lasica /NDP/.

Opširnije...
El. pošta Štampa

STACtech tim iz Pala u finalu takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju

STACtech tim iz Pala plasirao se u finale Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju u Republici Srpskoj koje je u utorak 22. novembra održano na Tehnološko metalurškom fakultetu u Beogradu.

Opširnije...

Strana 10 od 337

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter