utorak, 26. jul 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Otkazan Dobrotvorni koncert zbog loših vremenskih prilika

Obavještavamo Vas da se dobrotvorni koncert i koktel za izgradnju Sabornog hrama u Palama planiran za 03.05.2016. godine otkazuje zbog loših vremenskih uslova, po blagoslovu Episkopa Zahumsko Hercegovačkog i Primorskog Administratora Mitropolije Dabrobosanske Gospodina Grigorija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dobrotvorni koncert za nastavak izgradnje Sabornog hrama

Crkvena opština paljanska organizovaće u utorak, 3. maja, dobrotvorni koncert za nastavak izgradnje Sabornog hrama na Palama posvećenog Saboru Svetog Arhangela Gavrila, potvrdio je danas Srni protonamjesnik Marko Glavaš.

Opširnije...
El. pošta Štampa

DNS na Palama uručio poklone povodom Vaskršnjih praznika

U sklopu akcije koju su danas sproveli mladi Demokratskog Narodnog Saveza u Istočnom Novom Sarajevu aktivnosti su nastavljene na Palama, gdje je posjećena jedna porodica i Dom za stara lica "Natura" kako bi im se uručili pokloni za predstojeće Vaskršnje praznike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Troje povrijeđenih u sudaru kod Buloga

Tri lica povrijeđena su u sudaru tri automobila u mjestu Donji Bulozi, u opštini Istočni Stari Grad, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podijeljeno 460 paketa socijalno ugroženim porodicama

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević danas je, povodom Vaskršnjih praznika, podijelio 460 paketa socijalno ugroženim porodicama sa područja ove lokalne zajednice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečani doček plamena sa Hristovog groba

U hram Sabora Svetog Arhangela Gavrila i crkvu Uspenja presvete Bogorodice u Palama za vrijeme Svetih vaskršnjih liturgija i ove godine će biti dočekan Blagodatni oganj iz hrama Vaskrsenja Hristovog u Jerusalimu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podnesen izvještaj protiv šest tehničara ŠG "Jahorina"

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv šest šumarskih tehničara Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj ili ovlašćenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva vozača teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Lica čiji su inicijali V.V. i D.M. teško su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu LJubogošta-Pale i prevezena su u Bolnicu Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastavljena akcija postavljanja sprava za vježbanje i uređenje Golog Korana

Grupa rekreativaca i ljubitelja prirode realizovala je još jednu akciju u saradnji sa Opštinom Pale. Na Golom Koranu je nastavljeno postavljanje poligona i sprava za vježbanje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održan performans i akcija čišćenja

Performansom "Podignimo glas planeti za spas" i akcijom čišćenja i uređenja grada na Palama je u petak obilježen Dan planete zemlje.

Opširnije...

Strana 10 od 315

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter