subota, 01. novembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Upriličeno lomljenje slavskog kolača

Danas je u Palama liturgijom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i litijom ulicama grada, počelo je obilježavanje Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan i krsna slava opštine Pale

Liturgijom u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice i litijom ulicama grada, počelo je obilježavanje Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine. Predstavnici opštine, Boračke organizacije, Crvenog krsta sa Pala i Oružanih snaga BiH su nakon parastosa položili vijence na Centralnom spomen-obilježju poginulim borcima u proteklom odbrambeno-ota...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Brčkalo: Skromnije slavske svečnosti

Opština Pale ove godine skromnije će obilježiti svoj dan i krsnu slavu - Veliku Gospojinu, a sredstva koja su bila namijenjena za obilježavanje ovog praznika preusmjerena su Udruženju za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce", rekao je predsjednik lokalne skupštine Miroslav Brčkalo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas je Velika Gospojina krsna slava opštine Pale

Velika Gospojina ili Uspenje Presvete Bogorodice je jedan od najvećih hrišćanskih praznika. Ovaj praznik uspomena je na smrt Bogorodice i prema jevanđeljskom predanju, dan kada se ona vaznela na nebo i "predala svoj duh u ruke Spasitelja".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sve škole spremne za početak nastave

Na području Sarajevsko-romanijske regije sve škole su spremne za početak rada, rekao je predsjednik Aktiva direktora srednjih škola u ovoj regiji Žarko Kovačević. Kovačević je naveo da za početak nove školske godine nema nikavih tehničkih problema, ali da nedostaje profesora matematike i fizike.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren Edukativni centar "Big Ben"

U Palama je sinoć u prisustvu brojnih zvanica u Ulici Branka Ćopića br. 3 otvoren Edukativni centar "Big Ben". Centar je namijenjen djeci, mladima, ali i odraslima, jednostavno svima koji žele naučiti engleski, ali i njemački i ruski jezik kroz savremene metode rada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan prijem za bivše funkcionere opštine Pale

Povodom slavskih svečanosti, opštinsko rukovodstvo nastavilo je i ove godine sa dobrom tradicijom organizovanja prijema za bivše funkcionere opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvoren most u Rogoušićima

Nakon saniranja manjih infrastrukturnih oštećenja na području opštine Pale nastalih nakon majskih poplava, danas je završen i novi most u Rogoušićima čijom izgradnjom se kvalitetno i trajno rješavaju problemi ovog naselja sa plavljenjem.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorena zdravstvena ustanova "Internistička ambulanta interne medicine dr Mandić"

Na Palama je danas otvorena zdravstvena ustanova "Internistička ambulanta interne medicine dr Mandić". Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice, predstavnici javnog i političkog života opštine Pale, Grada Istočno Sarajevo i Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rukovodstvo opštine posjetilo Udruženje "Sunce"

U okviru aktivnosti kojima opština Pale obilježava Krsnu slavu i Dan opštine, rukovodstvo ove opštine posjetilo je danas Udruženje za djecu i omladinu sa posebnim potrebama "Sunce".

Opširnije...

Strana 10 od 243

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome