subota, 23. avgust 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Ispraćena 67. generacija maturanata

Sinoć je u Palama održan svečani defile 67. generacije maturanata Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Teško povrijeđen motociklista

Motocikolista čiji su inicijali H.J. teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Pale-Sarajevo u mjestu LJubogošta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana maturska svečanost SŠC Pale, večeras svečani defile

Maturska svečanost 67. generacije maturanata Srednjoškolskog centra "Pale", održana je sinoć u Kulturnom centru Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Muzika u duši Luke Novosela

Luka Novosel je rođen 1995. na Sokocu. Nižu muzičku školu je završio u Palama, a trenutno pohađa Srednju muzičku školu u Istočnom Sarajevu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježeno 22. godine od stradanja pripadnika čete "Petar Pandurević"

Služenjem parastosa i polaganjem vijenaca na mjesnom spomen obilježju u naselju Stanica na Palama juče je obilježeno 22. godine od stradanja boraca čete "Petar Pandurević" u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Magnalija i Pale: Dogovoreni projekti u oblasti privrede i obrazovanja


Rumunski ambasador u BiH Filip Teodoresku i načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević

Delegacije opštine Pale i rumunskog grada Mangalija razgovarale su danas o različitim projektima koji mogu biti od značaja za oba grada, kao što su razmjena studenata i đaka, susreti privrednika, ali i o projektima koje bi mogla finasirati EU.

Opširnije...
El. pošta Štampa

OŠ Pale: Učenik generacije Stefan Malbašić

U Kulturnom centru Pale sinoć je održan Dan učeničkih dostignuća Osnovne škole "Pale" u okviru kojeg se učenicima uručuju svjedočanstva, vukovcima priznanja, kao i priznanja učenicima koji su ostvarili zapažen nastup na smotri recitatora, opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana završna svečanost stvaralaštva učenika Osnovne škole "Pale"

U srijedu 04. juna 2014. godine u KC Pale je održana završna svečanost stvaralaštva učenika Osnovne škole "Pale" koji su tokom protekle školske godine sa svojim nastavnicima radili na problemu nasilja među vršnjacima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Čvoro: Srpske vlasti nisu protjerale muslimane iz Pala

Zdravko Čvoro, svjedok odbrane na suđenju bivšem generalu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, izjavio je juče da srpske vlasti nisu protjerale muslimane sa Pala 9. aprila 1992, nego da su oni zatražili dozvolu da odu u Sarajevo zbog straha od osvete za stradanje Srba na drugim mjestima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrao parfeme u vrijednosti 900 KM

Iz parfimerije "DM" na Palama ukradeno je 12 parfema različlitih marki ukupne vrijednosti 900 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 232

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome