srijeda, 23. april 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Od 1. januara voda skuplja za 14,26 odsto

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Pale od 1. janura povećalo je cijenu vode za 14,26 odsto i građani će sada vodu plaćati 80 feninga plus PDV po metru kubnom, rekao je Srni direktor preduzeća Krsto Mićić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj korisnika Centra za socijalni rad

Ove godine Centar za socijalni rad dobio 15 novih zahtjeva za isplaćivanje dodatka za njegu i pomoć drugog lica... Centar mjesečno isplaćuje i novčanu pomoć za 50 korisnika, što je za šest korisnika više u odnosu na prethodnu godinu - navodi direktor Jelena Orašanin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lejla Rešić zadovoljna načinom na koji funkcioniše opština Pale

Ministar uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić izjavila je danas da je zadovoljna načinom na koji funkcioniše opština Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo suđenje za krađu šume u ŠG "Јahorina-Pale"

U Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu juče je nastavljeno je suđenje grupi od 19 lica optuženih za krađu šume na području Šumskog gazdinstva "Јahorina" Pale. Optužnica tereti osumnjičene da su ЈP "Šume Srpske" oštetili za 2,2 miliona maraka. Odbrana optuženih tvrdi da su svi dokazi na kojima počiva optužnica nezakoniti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razgovarano o poteškoćama u radu omladinskih organizacija

U prostorijama opštrine Pale, 5. februara 2014. godine, pomoćnica ministra resora za omladinu Branka Malešević, održala je sastanak sa predstavnicima sljedećih organizacija: Savjet mladih Rogatica, Savjet mladih Višegrad, Savjet mladih Istočna Ilidža, "Aktivist" iz Istočne Ilidže, Omladinski savjet opštine Sokolac, Omladinski savjet Han Pijesak, Ud...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Јаvni pоziv: Zakup prostora u SPC Peki

Nа оsnоvu člаnа 64. Stаtutа оpštinе Pаlе ("Službеni nоvinе grаdа Istоčnо Sаrајеvо", brој:7/05, 25/07), Nаčеlnik оpštinе rаspisuје:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opljačkana pumpa u Ljubogošti

Dva maskirana lica su, prijeteći oružjem, ukrala 5.000 KM pazara u "Nestro petrol" pumpi u mjestu LJubogošta u opština Pale, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uspješna akcija spasavanja Francuza u selu Ponor

Koordinisanom akcijom Operativno komunikacionog centra – 112, Ministarstva sigurnosti BiH i Policijske stanice Pale, u subotu je uspješno okončana akcija spasavanja francuskog državljanina koji se izgubio na sjeveroistočnom dijelu opštine Pale, u blizini sela Ponor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovano okupljanje mladih sa područja Sarajevsko - romanijske regije

Savjet mladih Pale i Savjet mladih Rogatica inicirali su prvo okupljanje mladih sa područja Sarajevsko - romanijske regije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekoliko krađa u opštini Pale

Nepoznati provalnici su iz jedne vikendice na Jahorini ukrali mobilni telefon, tablet, fotoaparat i 400 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...

Strana 10 od 214

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome