srijeda, 26. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Javni uvid u nacrt Regulacionog plana "Koran"

REPUBLIKA SRPSKA
OPŠTINA PALE

Odjeljenje za prostorno uređenje i
stambeno komunalne poslove


OBAVJEŠTENjE

U skladu sa članom 47. Zakona o uređenju prostora i građenju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 40/13, 106/15 i 3/16) i Odlukom o utvrđivanju nacrta Regulacionog plana "Koran", ovaj provedbeni akt biće izložen od 08.08.2016. do ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Javni uvid u nacrt Izmjena i dopuna Regulacionog plana dijela posebnog područja "Jahorina"

REPUBLIKA SRPSKA
OPŠTINA PALE

Odjeljenje za prostorno uređenje i
stambeno komunalne poslove


OBAVJEŠTENjE

U skladu sa članom 47. i članom 49. Zakona o uređenju prostora i građenju ("Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 40/13, 106/15 i 3/16), Odluke o utvrđivanju nacrta Izmjena i dopuna Regulacionog plana dijela posebnog područja "Jahorina...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zemljotres na području Ustikoline

Dana 30.07.2016. godine, mrežom seizmoloških stanica Republičkog hidrometeorološkog zavoda RS lociran je zemljotres u 0 časova i 38 minuta po lokalnom vremenu sa magnitudom ML=4.0 jedinica Rihtera i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od 5-6 stepeni Merkalijeve skale, sa epicentrom na području Ustikoline, 12 km sjeverno.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Usvojen rebalans budžeta većI za pola miliona KM

Skupština opštine Pale usvojila je danas rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 9.556.760 KM, čime je budžetski okvir povećan za 531.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena prijavila da je muž fizički napao i povrijedio

Žena sa Pala prijavila je policiji u ovom mjestu da je u kući fizički napao i povrijedio muž čiji su inicijali Đ.T, koji je uhapšen i kod kojeg je pronađen paketić droge, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježena slava hrama Svetog arhangela Gavrila

Saborni hram Svetog arhangela Gavrila u izgradnji u Palama danas je, u prisustvu velikog broja vjernika, proslavio krsnu slavu - Sabor Svetog arhangela Gavrila. Svetu liturgiju služili su sveštenici Srpske pravoslavne crkvene opštine paljanske, a nakon liturgije obavljen je slavski obred lomljenja krsnog kolača i posluženje u porti hrama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rasvijetljena četiri ubistva i dvije teške krađe

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić zadovoljan je radom policije i postignutim rezultatima u prvom polugodištu, te naveo da je su rasvijetljena četiri ubistva i dvije teške krađe veće količine novca iz porodičnih kuća.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukradeni novac i lična dokumenta

Nepoznato lice ili više njih ukralo je iz automobila "reno senik", koje je bilo parkirano u mjestu Potkrajevi, opština Pale, 200 dolara, navigaciju, daljinski upravljač za garažna vrata i lična dokumenta na ime lica čiji su inicijali B.D.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjećanje na poginule Jahorinskog odreda brigade Specijalne policije

U Sabornom hramu Svetog Arhangela Gavrila u Palama juče je služen parastos za 30 poginulih pripadnika Prvog /Jahorinskog/ odreda brigade Specijalne policije MUP-a Republike Srpske i njihovog legendarnog komandanta Rajka Kušića.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Proslava krsne slave hrama Sabora Svetog Arhangela Gavrila

Srpska pravoslavna crkvena opština paljanska i Hram Sabora Svetog Arhangela Gavrila pozivaju vjerni narod na proslavu krsne slave Sabora Svetog Arhangela Gavrila 26. jula 2016. godine.

Opširnije...

Strana 10 od 325

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter