četvrtak, 27. april 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Koroman: Nastavlja se trend smanjenja broja nezaposlenih

Na području opštine Pale nastavlja se trend smanjenja broja nezaposlenih, rekao je rukovodilac Filijale Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske u Istočnom Sarajevu Branko Koroman.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Uslovi u domovima zadovoljavajući

Uslovi u novoizgrađenim studentskim domovima na Palama su zadovoljavajući, ali još nedostaju biblioteka, čitaonica, TV sala i sportski kompleks, zaključeno je tokom današnje posjete predstavnika Unije studenata Republike Srpske, Studentskog centra "Nikola Tesla" iz Banjaluke i Studentskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počinje tromjesečni program pripreme djece za polazak u školu

Dječiji centar "Bubamara" na Palama i ove godine organizuje tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2017/2018. godini koji počinje 1. marta i traje do 1. juna, rekla je Srni direktor Slavka Brezo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podrška radu Narodne skupštine Republike Srpske

Odbornici Skupštine opštine Pale usvojili su danas zaključak u kojem daju punu podršku svim strankama koje učestvuju u radu posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj se razmatra informacija o zahtjevu za reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi protiv Srbije i Crne Gore.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Humanitarni koncert za Snežanu Puhalo

U organizaciji Savjeta mladih Pale i Udruženja građana "InterNos" u utorak 28.2.2017. godine u 21.00 časova u Irish Pub-u će biti održan humanitarni koncert, a pikupljeni novac će biti doniran za liječenje Snežane Puhalo iz Kalinovika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Reklamirajte ponudu za 8. mart

Tradicionalno Dan žena 8. mart je jedan od najprometnijih dana u godini za cvjećare, gift šopove i ugostiteljske objekte.

Opširnije...
El. pošta Štampa

I danas bez konkretnog dogovora

Delegacije Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ i "Saveza za Pale" danas nisu postigli konačan dogovor o kadrovskim rješenjima na području opštine Pale, već razgovore nastavljaju naredne sedmice.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Turistička organizacija Istočno Sarajevo na sajmu turizma ITTFA u Beogradu

Turistička organizacija Istočno Sarajevo zajedno u saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina, Udruženjem hotelijera Jahorina kao i Udruženjem Moja Jahorina će učestvovati na sajmu turizma ITTFA koji će biti održan u periodu od 23. do 26. februara 2017. godine u Beogradu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Napravljeni pomaci, dogovora nema

Na današnjem sastanku delegacija SNSD-a i "Saveza za Pale", na kojem je razgovarano o kadrovskim rješenjima u ovoj opštini nije postignut konkretan dogovor, ali su napravljeni određeni pomaci.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Razbojništvo u kladionici uz prijetnju ručnom bombom

Muškarac čiji su inicijali B.I. uhapšen je zbog sumnje da je u sportskoj kladionici "Bet lajv" na Palama, uz prijetnju da će aktivirati ručnu bombu, tražio da mu radnica preda novac.

Opširnije...

Strana 10 od 347

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter