četvrtak, 07. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Isporučen kamion za prikupljanje i deponovanje otpada

Javnom preduzeću "Komunalno" Pale danas je u okviru Opštinskog programa za upravljanje čvrstim otpadom u Bosni i Hercegovini, koju finansira Vlada Švedske isporučen novi kamion za odvoz otpada u vrijednosti od oko 202.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine primio djecu iz Njemačke

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević primio je danas učenike i nastavnike iz NJemačke koji borave na Palama u okviru projekta razmjene učenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukrali 400 litara goriva iz rezervoara kamiona

Lice čiji su inicijali L.A. prijavilo je policiji na Palama krađu 350 do 400 litara dizel goriva iz rezervoara na teretnom vozilu "Man", u vlasništvu firme "Maksi komerc".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Martovska "Filmoteka" u znaku velikih glumica

Martovska "Filmoteka", koju Kinoteka Republike Srpske organizuje od 10. do 12. marta na Palama, biće u znaku filmskih diva - Sofije Loren, Brižit Bardo, Ingrid Bergman i Liv Ulman.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trinaest godina od ubistva Riste Jugovića

Porodica Riste Jugovića ni dan danas ne zna motiv ovog gnusnog ubistva, ali i, uprkos svemu, ne gubi nadu da će na kraju istina i pravda, ipak, pobijediti... I dalje smatraju da je njegovo ubistvo "organizovano" i da je, najvjerovatnije, povezano sa nelegalnom i sumnjivom privatizacijom SOD "Jahorina". Pripremio: Ognjen Begović

Opširnije...
El. pošta Štampa

Buloščić: Prohodni magistralni i regionalni putevi

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije prohodni su za saobraćaj, ali se vozila na pojedinim područjima, posebno Han Pijeska, otežano kreću zbog snijega na kolovozu koji je napadao tokom noći, izjavio je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zabrana za teretna vozila na prevoju Romanija

Zbog snježnog nevremena, na planinskom prevoju Romanija na snazi je zabrana saobraćaja za teretna vozila sa prikolicom i šlepere, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ekipe na terenu ulažu maksimalne napore da otklone kvarove

Izvršni direktor za oblast tehničkih poslova u "Elektrodistribuciji" Pale Boško Jugović rekao je Srni da usljed obilnih snježnih padavina na području koje pokriva paljanska "Elektrodistribucija" postoje određeni problemi u snabdijevanju električnom energijom, ali ekipe su na terenu i ulažu maksimalne napore da otklone sve kvarove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas obilne padavine

Zbog novih snježnih padavina saobraćaj se u većem dijelu Republike Srpske odvija otežano, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Škola "Srbija" prihvatila učešće u onlajn projektu

Osnovna škola "Srbija" koja se nalazi na Palama, još jedna je u nizu osnovnih škola koje su oduševljeno prihvatile učešće u online projektu "Škole 2.0", putem kojeg kompanija m:tel pomaže obrazovnim ustanovama širom BiH da izrade zvanični sajt za učenike, nastavnike i roditelje.

Opširnije...

Strana 10 od 267

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome