ponedjeljak, 22. decembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

U ponedjeljak novi prekid vodosnabdijevanja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnadbjevanje biti prekinuto u ponedjeljak 27.10.2014. godine u periodu od 09.00 do 16.00 h u sljedećim ulicama: Srpskih ratnika, Milana Simovića, dio Univerzitetske, Boška Jugovića i dio naselja Han Derventa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Krvavi obračun u kafani na Palama

Policija na Palama uhapsila je lice čiji su inicijali S.A. jer je u jednom ugostiteljskom objektu oštrim predmetom, najvjerovatnije čakijom, nanijelo teške tjelesne povrede licu čiji su inicijali D.P.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sjednica Skupštine Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" sutra u Palama

Sjednica Skupštine Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" sutra će biti održana na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Djeca iz vrtića "Bubamara" u posjeti Centru

U okviru akcije "Vozači - škola je za nas, oprez je za vas", tridesetak mališana vrtića "Bubamara" sa Pala posjetilo je danas prostorije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svi putevi prohodni

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije su prohodni, a zbog snježnih padavina ekipe "Romanijaputeva" su na terenu, izjavio je jutros Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Republiku Srpsku danas su zahvatili naglo zahlađenje i kiša, a snijeg na planinama. U Palama je danas padao snijeg, a maksimalna dnevna temperatura je bila 3 stepena iznad nule.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra redukcija vode

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će sutra vodosnadbjevanje biti prekinuto u periodu od 09.00 do 16.00 h u sljedećim ulicama: Srpskih ratnika, Milana Simovića, dio Univerzitetske, Boška Jugovića, dio naselja Obilićevo, Repca i Krivače.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prvo mjesto ekipi OŠ "Sveti Sava" iz Banjaluke

Ekipa Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" iz Banjaluke u u kategoriji podmlatka pobjednik je Devetnaestog republičkog takmičenja ekipa podmlatka i omladine Crvenog krsta Republike Srpske u pružanju prve pomoći uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Služen parastos za poginule radnike "Famos-a"

Parastosom i polaganjem vijenaca i cvijeća, danas je na Palama na spomen-obilježju u krugu fabrike "Famos" Koran odata počast za 28 radnika ovog preduzeća, koji su kao borci Vojske Republike Srpske /VRS/ poginuli u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan borbe protiv trgovine ljudima

Crveni krst Republike Srpske, OOCK INS-a i OOCK Pale u okviru regionalne kampanje "Red bell" juče je obilježio Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima.

Opširnije...

Strana 10 od 251

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome