utorak, 02. septembar 2014.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Večeras konferencija beba u SPC Peki

U Palama će večeras u 18.00 časova u SPC Peki (a ne na šetalištu, kako je bilo najavljeno) biti održana 15. Konferencija beba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U spomen patriotizmu "Mlade Bosne" i heroizmu Gavrila Principa

Na Palama je sinoć povodom 100 godina od Sarajevskog atentata i početka Prvog svjetskog rata održana svečana akademija "Sjeni Gavrila Principa", na kojoj je akademik Vojislav Maksimović predstavio svoje dvotomno djelo "Spomenicu Mladoj Bosni".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Efikasnije u borbu protiv organizovanog kriminala

Na sastanku ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića, direktora Policije Gojka Vasića i predstavnika Tužilaštava Srpske sa direktorom Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ Goranom Zupcem utvrđeni su zaključci na osnovu kojih će biti unaprijeđena borba protiv organizovanog kriminala, što uključuje i nova hapšenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeo sastanak policijskih zvaničnika i predstavnika tužilaštava

Na Palama je počeo sastanak ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislava Jovičića, direktora Policije Gojka Vasića i predstavnika tužilaštava Srpske sa direktorom Agencije za istrage i zaštitu BiH /Sipa/ Goranom Zupcem o borbi protiv organizovanog kriminala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Žena se ranila službenim pištoljem supruga

Žena čiji su inicijali C.D. ranila se u potkoljenicu pucajući iz službenog pištolja svog supruga, zaposlenog u Policijskoj stanici Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Skupština Opštinskog odbora SDS Pale

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Pale održao je sinoć u Kulturnom centru Pale redovnu skupštinu na kojoj je promovisana "Bijela knjiga", odnosno program Srpske demokratske stranke za predstojeće izbore i predstavljen kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske dr Sonja Karadžić Jovičević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Trebević i Brus vraćaju stari sjaj i šire turističku ponudu

Na samo 16 km od Pala i 8 km od Sarajeva podno planine Trebević u opštini Istočni Stari Grad nalazi se Brus (1150 mnv). Nedaleko od nekadašnje izlazne stanice Sarajevske žičare su ponovo upaljene mašine i na Brusu se ponovo obnavlja i gradi.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Organizovan prijem za učenike generacije

Nakon niza školskih svečanosti koje su ovih dana u našem gradu priredili maturanti osnovnih škola i Srednjoškolskog centra danas je u opštini organizovan prijem za učenike generacije u školskoj 2013/14. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kod koga su predmeti "Jugović", "Knežević", "Marković"?

Predmeti koji se odnose na ubistva direktora tadašnjeg Srpskog osiguravajućeg društva "Jahorina" Riste Jugovića i načelnika CJB Istočno Sarajevo Željka Markovića ustupljeni su Tužilaštvu BiH 17. marta 2006. godine, odnosno 14. marta 2006, rečeno je Srni u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljen kandidat OO SDS Pale za Narodnu skupštinu

Nakon što je protekle sedmice Glavni odbor SDS donio odluku da samostalno izađe sa listama kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH danas je Opštinski odbor SDS Pale jednoglasno predložio i izabrao gospođu Sonju Karadžić Jovićević za svog kandidata za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 10 od 234

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome