srijeda, 02. septembar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Slavi se osvajanje titule prvaka svijeta

Srpska reprezentacija je napravila veliki uspjeh na FIFA Svjetskom prvenstvu U20 na Novom Zelandu i postala prvak svijeta.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obustavljen saobraćaj na putu Pale-Prača

Na magistralnom putu Pale - Prača potpuno je obustavljen saobraćaj od 11.00 do 14.00 časova, zbog postavljanja vodovodnih cijevi, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Sjetlini osobe afroazijskog porijekla bez putnih isprava

U mjestu Sjetlina, opština Pale, policija je zatekla 14 lica afroazijskog porijekla koja nisu imala putne isprave, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U maju smanjen broj krivičnih djela

Centar javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo podnio je u maju izvještaje o 80 krivičnih djela, što je za osam odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Naredne sedmice izjašnjenje o krivici Nikole Veselinovića

Okružni sud u Istočnom Sarajevu zakazao je za srijedu, 24. juna, ročište na kojem bi Nikola Veselinović, optužen za ubistvo Bojana Furtule na Palama, trebalo da se izjasni o krivici.

Opširnije...
El. pošta Štampa

LJubogošta - Pale dionica sa velikom stopom nezgoda

Direktor Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske Milija Radović rekao je da je tokom prvih pet mjeseci ove godine povećan broj saobraćajnih nezgoda za pet odsto u odnosu na isti period prošle godine, kao i da je veći broj saobraćajnih nesreća sa više poginulih lica.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Jedno lice poginulo, a dva povrijeđena kod tunela Čeljigovići

Jedno lice poginulo je u saobraćajnoj nesreći u tunelu "Čeljigovići" na magistralnom putu Sarajevo - LJubogošta, u mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, rečeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Defile 68. generacije maturanata

Večeras je svečanim defileom i proslavom ispraćena 68. generacija maturanata Srednjoškolskog centra Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja 15. juna

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno u ponedjeljak dana 15. juna 2015. godine u periodu od 8.00 do 15.00 časova u naseljima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Peta štraparijada u selu Bjelogorci

U selu Bjelogorci 14.06.2015. godine će biti održana tradicionalna peta Štraparijada.

Opširnije...

Strana 10 od 282

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome