četvrtak, 23. mart 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Stanje bezbjednosti zadovoljavajuće

Stanje bezbjednosti na području opštine Pale je zadovoljavajuće, bez obzira što je došlo do određenog povećanja broja krivičnih djela, izjavio je načelnik Stanice javne bezbjednosti /SJB/ Pale Radovan Šarenac.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Delegacija Nacionalne službe zapošljavanja Srbije u petak u Palama

Delegacija Nacionalne službe zapošljavanja Srbije posjetiće u petak, 24. marta, Zavod za zapošljavanje Republike Srpske na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

JU "Studеntski cеntar Palе" objavio javnu licitaciju za prodaju pokrеtnе imovinе

Na osnovu Odlukе Upravnog odbora JU "Studеntski cеntar Palе" broj 1550-5/16 od 12.12.2016. godinе, Komisija za provođеnjе postupka javnе licitacijе formirana Odlukom v.d. dirеktora Cеntra broj 288/17 od 21.03.2017. godinе, objavljujе javnu licitaciju za prodaju pokrеtnе imovinе.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Požari na više lokacija

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo intervenisali su danas na više od deset lokacija u opštini Sokolac i na 12 lokacija na Palama, a uzrok svih požara je ljudski faktor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ćajić: Stanje bezbjednosti zadovoljavajuće

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo stanje bezbjednosti je zadovoljavajuće, iako je u februaru povećan broj krivičnih djela za 16,98 odsto u odnosu na isti mjesec prethodne godine, rekao je zamjenik načelnika Centra Predrag Ćajić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Preminuo Slobodan Kovač

Slobodan Kovač, nekadašnji ministar pravde BiH i sudija Ustavnog suda Republike Srpske, preminuo je u 81. godini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sugrađaninu Marku Pavloviću potrebna pomoć

U Sportsko–poslovnom centru "Peki" na Palama večeras je odigrana humanitarna utakmica između Košarkaškog kluba /KK/ "Obilić" Pale i Omladinskog KK "Leotar" iz Trebinja za liječenje četrnaestogodišnjeg Marka Pavlovića sa Pala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studentskom domu "Dr Radovan KaradžIć" više od 200 knjiga

Članovi Gradskog odbora Mladih socijaldemokrata /MSD/ Zvornik prikupili su više od 200 knjiga za biblioteku Studentskog doma "Dr Radovan Karadžić" na Palama. Predsjednik Gradskog odbora MSD Ognjen Pavlović rekao je večeras da je akcija "Knjiga na dar" potekla od člana Predsjedništva Gradskog odbora MSD Dragane Spasić koja sa još nekoliko stude...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oborio stablo i prekinuo snabdijevanje strujom naselje Briježđa

Policiji na Palama prijavljeno je da je lice čiji su inicijali D.Ć. u naselju Briježđa oborilo jedno četinarsko stablo, koje je palo na elektroenergetsku mrežu, nakon čega je došlo do prekida napajanja električnom energijom u tom naselju.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vujičić: Za projekte zapošljavanja planirano oko 22 miliona km

Direktor Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Miroslav Vujičić rekao je danas da je na području Sarajevsko-romanijske regije za projekte zapošljavanja u ovoj godini planirano više od 22 miliona KM.

Opširnije...

Strana 1 od 340

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter