utorak, 04. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Za infrasturkturne projekte milion KM

Opština Pale je u ovoj godini u infrastrukturne projekte uložila više od milion KM, rekao je načelnik opštine Miodrag Kovačević.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ilindan okupio veliki broj građana u Mokrom

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Mokrom proslavila je u nedjelju svoju krsnu slavu Svetog proroka Iliju, u narodu poznatu kao Ilindan. Tim povodom ispred hrama se okupio veliki broj građana da se zajedno pomole i poklone hramu i revnitelju vjere Božje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Slabiji zemljotres u blizini Sjetline

Zemljotres jačine tri stepena po Rihterovoj skali registrovan je jutros na području Pala, a nije bilo štete na objektima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vukovi zaklali šest ovaca u mjestu Mokro

Na imanju Slaviše Jugovića iz Mjesne zajednice Mokro kod Pala, vukovi su sinoć zaklali šest od petnaest ovaca.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Knjižara "Prva knjiga" - udžbenici u prodaji!

U knjižari "Prva knjiga", koja se nalazi u Ulici Stjepana Lučića, pored Doma zdravlja u Palama, počela je prodaja udžbenika, đačkih torbi i ostalog školskog pribora.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Palama pronađen automobil ukraden u Sarajevskom kantonu

Putničko vozilo "golf 5", koje je ukradeno na području Kantona Sarajevo, pronađen je na Palama, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vatra pod kontrolom

Požar, koji je u popodnevnim časovima zahvatio nisko rastinje na području Zlatišta u Istočnom Sarajevu, stavljen je pod kontrolu - izjavio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo NJegoš Vukadin.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na Zlatištu gori nisko rastinje

Iznad Zlatišta u Istočnom Sarajevu izbio je požar koji je zahvatio nisko rastinje.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Građani da budu strpljivi prilikom zamjene dokumenata

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske apeluje da građani budu strpljivi i ažurni prilikom zamjene ličnih dokumenata i putnih isprava, a posebno prilikom registracija vozila, s obzirom na to da je zbog sezone godišnjih odmora povećan broj zahtjeva i gužve su neizbježne.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Studentski domovi na Palama useljivi do početka školske godine

Novoizgrađeni studentski domovi na Palama trebalo bi da budu opremljeni i useljivi do početka školske godine, izjavio je danas u Istočnom Sarajevu gradonačelnik ovog grada Nenad Samardžija.

Opširnije...

Strana 1 od 277

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome