subota, 25. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Dragaš: Povećan broj ujeda krpelja

Pomoćnik direktora za medicinska pitanja u Domu zdravlja Pale Mlađenka Dragaš upozorila je na povećan broj ujeda krpelja kod građana.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova

U srijedu je u okviru projekta "Izgradnja poduzetničkih vještina", u prostorijama Opštine Pale, World Vision Bosne i Hercegovine organizovao četvrtu u nizu edukacija o poduzetništvu i pisanju poslovnih planova.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radar nove generacije na području Istočnog Sarajeva

Na području Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u narednom periodu biće korišten radar nove generacije koji omogućava da se vrši kontrola brzine kretanja motornih vozila bez zaustavljanja od policijskih službenika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Podržano uspostavljanje jednošalterskog sistema za oblast građenja

Privredni savjet Opštine Pale podržao je inicijativu za uspostavljanje jednošalterskog sistema u opštini za postupke iz oblasti građenja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijani muškarci upali u stan predstavljajući se kao policajci

Dva muškarca, koja su se predstavila kao policijski službenici, ušli su u jedan stan na Palama zahtijevajući da izvrše pretres, nakon čega su fizički i psihički maltretirali dvije osobe.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Vrtić "Cvrčak": Održana Završna priredba "Na put oko sveta"

Sinoć je u Kulturnom centru u Palama održana Završna priredba "Na put oko sveta" u organizaciji Dječjeg vrtića Cvrčak.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano ispraćena 69. generacija JU Srednjoškolskog centra "Pale"

Srednjoškolski centar "Pale" s radošću i ponosom ispratio je 188 maturanata 69. generacije. U Kulturnom centru Pale u srijedu 15. juna 2016. godine održana je maturska svečanost, a 16. juna maturanti su prošetali ulicama našega grada.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nova kolekcija proizvoda od Swarovski kristala u "Kristali i minerali"

Ukoliko želite zasijati na maturskim večerima, vjenčanjima i proslavama, firma "Kristali i minerali" vam nudi kolekciju nakita "Djidji & Co" izrađenog od autentičnih Swarovski kristala.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kandidat za načelnika opštine Boško Jugović

Predstavnici opštinskih organizacija šest političkih partija na Palama potpisaće danas koalicioni sporazum o zajedničkoj kandidaturi Boška Jugovića za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Manje zamućenje vode na izvorištu Vrelo Miljacke

Zbog obilnih padavina došlo je do manjeg zamućanja vode na izvorištu Vrelo Miljacke, pa se građanima preporučuje prokuvavanje vode za piće prije upotrebe.

Opširnije...

Strana 1 od 312

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter