nedjelja, 30. avgust 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Svečano otvorena fabrika namještaja "Perić Enterijeri"

U paljanskom naselju Obilićevo danas je svečano puštena u rad Fabrika za proizvodnju namještaja "Perić enterijeri".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izbio požar na Trebeviću

Na Trebeviću, na području opštine Istočni Stari Grad, izbio je požar, a vatrogasci pokušavaju da stave vatru pod kontrolu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorene nove prostorije Centra za jezike i obrazovanje "In Lingua"

Centar za jezike i obrazovanje "In Lingua" (nekada Jezički centar IN), sinoć je u Palama svečano otvorio nove prostorije. Svečanom otvaranju prostorija koje se nalaze na novom gradskom trgu, iza Sabornog Hrama Svetog Arhangela Gavrila u izgradnji je prisustvovao veliki broj zvanica i učenika koji su predstavili svoja znanja stečena u ovom centru.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Opština Pale proslavlja krsnu slavu Veliku Gospojinu

Opština Pale i crkva Uspenja Presvete Bogorodice danas proslavljaju krsnu slavu - Veliku Gospojinu. U Crkvi Uspenja Presvete Bogorodice je služena liturgija, a nakon liturgije Palama je tradicionalno prošla litija.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečano otvoren Studentski trg

Na Palama je večeras, u prisustvu velikog broja zvanica i građana, svečeno otvoren Studentski trg u čiju gradnju je opština uložila 500.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održana Svečana sjednica Skupština opštine Pale i uručena priznanja

Večeras je u sali Kulturnog centra Pale u prisustvu brojnih gostiju tradicionalno održana Svečana skupština Skupštine opštine Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U saobraćajnoj nesreći na putu LJubogošta - Pale teško povrijeđena dva lica

Na području koje operativno pokriva Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u protekla 24 časa dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri lica teže povrijeđena.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pripremanje trga za svečano otvaranje (video)

Opština Pale u petak 28. avgusta proslavlja svoju Krsnu slavu i Dan opštine Veliku Gospojinu. Po običaju, vrijeme je da se predstave projekti koji su predstavljeni u proteklom periodu, a jedan od najvećih projekata, novi gradski trga, će svečano biti otvoren 27. avgusta u 20.00 časova, nakon Svečane sjednice SO Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvorene nove prostorije Osnovne muzičke škole u Palama

U Palama su danas u Sportsko poslovnom centru Peki otvorene prostorije Osnovne muzičke škole.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svečanosti povodom Velike Gospojine


Povodom Uspenja Presvete Bogorodice, 28. avgusta, slave i Dana opštine Pale, nizom manifestacija biće obilježene Gospojinske svečanosti.

Opširnije...

Strana 1 od 281

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome