srijeda, 01. jun 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

2574 paketa odjeće za djecu u Palama, Prači i Goraždu

Organizacija World Vision Bosne i Hercegovine počela je sa podjelom 2574 paketa sa odjećom djeci iz opština Pale, Pale/Prača i Goražde. Paketi će biti podijeljeni učenicima osnovnih i srednjih škola uključenim u World Visionov projekat Sponzorisanja djece koji dječacima i djevojčicama omogućava da aktivno učestvuju u poboljšanju zajednica u kojima ...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Održano 24. zasjedanje SO Pale

Na 24. zasjedanju SO Pale koje je održano danas odbornici su razmatrali informaciju o stanju elektro mreže visokog i niskog napona na području opštine Pale, informaciju o radu nevladinih organizacija koje se finansiraju iz budžeta opštine Pale kao i informaciju o stanju javnog prevoza na području opštine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ukraden "golf" u Ulici Desanke Maksimović

U selu Gornji Budanj u opštini Foča nepoznati izvršilac ili više njih posjekli su 70 metara elektro kabla koji je električnom energijom napajao kuću čiji je vlasnik lice H.L.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Oduzeta poluautomatska puška

Protiv lica čiji su inicijali Š.D. sa Pala, kod kojeg je u porodičnoj kući pronađeno oružje, biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za perspektivnog studenta

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević upriličio je danas prijem za uspješnog mladog sugrađanina Pavla Lazarevića, koji će svoje školovanje nastaviti na prestižnom američkom Masačusetskom institutu za tehnologiju - MIT u Bostonu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Dva lica povrijeđena u sudaru autobusa i automobila

Dva lica povrijeđena su u jutrošnjem sudaru autobusa i automobila na magistralnom putu Sarajevo-Sokolac, u mjestu Rogoušići kod Pala, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Povrijeđeni su prevezeni u bolnicu na Koševo, rekla je portparol CJB Danka Tešić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježen Dan OŠ "Srbija"

Danas je u Osnovnoj školi "Srbija" svečanom priredbom obilježen Dan škole sveti Ćirilo i Metodije.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nasilje u porodici

Policiji u Istočnom Novom Sarajevu jedna žena je prijavila da ju je muž čiji su inicijali M.S, sa kojim živi u vanbračnoj zajednici, poslije kraće svađe, fizički napao i udario nekoliko puta otvorenim pesnicama po glavi, nakon čega je pala i osjetila jak bol u grudnom košu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počele aktivnosti na projektu obnove Osnovne škole "Pale"

Učenici i osoblje JU Osnovne škole "Pale", uz saglasnost Nastavničkog vijeća, odlučili su da pokrenu projekat obnove škole pod nazivom "Kad se naše ruke slože".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Planirana gradnja 17 infrastrukturnih projekata

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević predstavio je danas 17 infrastrukturnih projekata koji će se graditi u toku ove godine, a za koje je opština u budžetu planirala oko pola miliona KM.

Opširnije...

Strana 1 od 309

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter