ponedjeljak, 26. septembar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Većina građana podržala da 9. januar ostane Dan Republike

Na referendum o Danu Republike Srpske na području opštine Pale izašlo je 12.016 glasača ili 60,44 odsto, a od tog broja 11 je bilo protiv da se 9. januar slavi kao Dan Republike, rekao je Srni predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izlaznost veća od 70 odsto

Na području grada Istočno Sarajevo i opštine Kalinovik izlaznost na referendumu o Danu Republike Srpske veća je od 70 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Do 17.00 časova glasalo 52 odsto glasača

Na području opštine Pale do 17.00 časova na referendum o Danu Republike Srpske izašlo je 10.470 građana sa pravom glasa ili 52,67 odsto, rečeno je Srni u opštinskoj Komisiji za sprovođenje referenduma. Referendum na području opštine Pale, ističu iz Komisije, protiče bez problema.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Izlaznost do 15.00 časova 45,17 odsto

Na području opštine Pale do 15.00 časova na referendum o Danu Republike izašlo je 8.980 građana sa pravom glasa ili 45,17 odsto od ukupnog broja registrovanih, rekao je predsjednik opštinske Komisije za sprovođenje referenduma Goran Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećava se izlaznost na glasačka mjesta

Do 13.00 časova na Palama se na referendum o Danu Republike Srpske odazvalo 6.938 ili 34,9 odsto građana sa pravom glasa, a u Istočnom Novom Sarajevu to pravo iskoristilo je 4.135 ili 41,4 odsto glasača, podaci su opštinskih komisija za sprovođenje referenduma.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počelo izjašnjavanje o Danu Republike Srpske

U šest opština na području grada Istočno Sarajevo u 7.00 časova otvoreno su sva glasačka mjesta na kojima će se 47.474 glasača danas izjašnjavati o Danu Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nastaviti sa programom zapošljavanja djece poginulih boraca

Kandidat Koalicije "Složno za Pale" Boško Jugović razgovarao je danas sa predsjednikom Boračke organizacije Pale Mihajlom Parađinom o rješavanju problema zapošljavanja djece poginulih boraca i demobilisanih boraca Vojske Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na korišćenje predato novo sanitetsko vozilo vrijedno 70.000 KM

Domu zdravlja Pale danas je predato na korišćenje novo sanitetsko vozilo u vrijednosti oko 70.000 KM, za koje je opština izdvojila 50.000 KM.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Marinković: Pokretanje nekadašnjeg "Famosa" na Koranu je izvjesno

Direktor novoosnovane firme "IFSFA-MOS" sa Pala Petar Marinković rekao je Srni da je pokretanje nekadašnjeg "Famosa" sasvim izvjesno i da rukovodstvo nove firme trenutno radi na prikupljanju podataka o raspoloživoj radnoj snazi na koju će moći da računa u prvim danima početka radnog procesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela opšteg kriminaliteta

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u avgustu je registrovano 45 krivičnih djela opšteg kriminaliteta, što je za 11,76 odsto manje nego u istom mjesecu prošle godine, rekao je načelnik Centra Srpko Kosorić.

Opširnije...

Strana 1 od 322

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter