četvrtak, 29. januar 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Dušanić: Dolar podstiče svjetsku ekonomsku krizu

Profesor ekonomskih nauka Jovan B. Dušanić rekao je Srni da osnovni uzroci svjetske ekonomske krize leže u dolaru kao svjetskoj valuti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povreda službenog pečata na bespravnom objektu

Urbanističko-građevinski inspektor prijavio je policiji na Palama da je na bespravno sagrađenom objektu na Jahorini došlo do povrede službenog pečata.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svеtosavski koncеrt KUD "Romanijska vrеla"

KUD "Romanijska vrеla" iz Mokrog, u subotu 31. januara organizujе tradicionalni Svеtosavski koncеrt folklornog ansambla na kojem će učestvovati najpoznatijе izvornе grupe Sarajеvsko-romanijskе rеgijе, folklorna sekcija i estradni umjetnik Boban Višnjić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U slavu i čast prvog srpskog arhiepiskopa i prosvjetitelja

Tradicionalna Svetosavska priredba održana je sinoć u Kulturnom centru u Palama, gdje su prigodan program u čast Svetog Save, utemeljivača srpske crkve, države i školstva, izveli učenici paljanskih osnovnih škola "Pale" i "Srbija", te srednjoškolskih centara u Palama i Istočnoj Ilidži.
Opširnije...
El. pošta Štampa

Ubio se četrdesetdevetogodišnji muškarac

Muškarac čiji su inicijali D.J. /49/ izvršio je samoubistvo u paljanskom naselju Podvitez, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obavještenje JU DC "Bubamara"

Prijava djece za "Program pred polazak u školu" počinje 26.01. i traje do 10.02.2015. godine u vremenskom periodu od 9.00 do 15.00 časova u prostorijama JU DC "Bubamara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Svetosavski turnir: Poznati prvi četvrtfinalisti

Poznati su prvi četvrtfinalisti Svetosavskog turnira u malom fudbalu! Nakon pet odigranih kola, plasman u eliminacionoj fazi su izborili Olimp, Željo auto, MNK Centar i Prača.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen broj krivičnih djela

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekloj godini evidentirano je 890 krivičnih djela, što je za 9,09 odsto manje u odnosu na prethodnu godinu, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Centra Nebojša Popović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pijan izazvao saobraćajnu nesreću

Policija sa Pala uhapsila je muškarca čiji su inicijali B.T. koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom pobjegao.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Jahorini, izlila se Mokranjska Miljacka u Rogoušićima


Usljed obilnih kišnih padavina prethodnih dana, kao i porasta temperature i topljenja snijega na planinama, došlo je do porasta vodostaja svih rijeka u Republici Srpskoj.

Opširnije...

Strana 1 od 255

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome