subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Oproštajno druženje sa djecu sa Kosmeta

Osnovna škola "Srbija" Pale organizovala je sinoć oproštajno druženje za pedesetak djece iz Štrpca sa Kosmeta koja su na Palama boravila sedam dana, u okviru akcije "Spojimo srpsku djecu sa Kosova i Metohije i Republike Srpske".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Otvaranje prodavnice zdrave hrane "Trista čuda"

U "Gradskoj pijaci" Pale u subotu će biti svečano otvorena prodavnica zdrave hrane "Trista čuda" u kojoj ćete se moći snabdjeti ekskluzivnim proizvodima kao što su integralni hljeb porodice Šljivić, ABC čajevi Mehić, tjestenine bez glutena Berruto, pčelinji proizvodi Krnjevac...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Načelnik opštine ponovo dobio prijeteću poruku

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je danas da je ponovo dobio prijeteću SMS poruku i da iza svega stoji politika.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Visoka temperatura povećala broj pacijenata

U Domu zdravlja Pale značajno je povećan broj pacijenata na čije zdravstveno stanje utiče visoka temperatura vazduha, rekla je Srni pomoćnik direktora ove ustanove za zdravstvena pitanja Mlađenka Dragaš.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Učestale prijetnje smrću funkcionerima DNS-a

Potpredsjednik Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza /OO DNS/ Pale Dejan Kojić izjavio je danas da su on i njegove kolege, kao i njihove porodice, već duži vremenski period izložene konstantnim prijetnjama smrću.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U toku radovi na rekonstrukciji ulica

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izjavio je Srni da ova lokalna zajednica u narednom periodu počinje sa realizacijom velikog broja infrastrukturnih projekata koji će biti od značaja za ovu opštinu i njene građane.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radovi na rekonstrukciji zida na "Vrelu Prače"

Na objektu sabirnog bazena "Vrelo Prača" u toku su radovi na rekonstrukciji kamenog čeonog zida. Kako je objekat izgrađen u periodu od 1912. do 1918. godine, nakon vijeka eksploatacije jedan dio zida se počeo obrušavati.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Navijači Partizana proslavili titulu u Palama

Navijači Partizana, popularni "Grobari" sinoć su u Olimpijskom parku u Palama bogatom koreografijom, bakljama i vatrometom proslavili titulu prvaka Srbije u fudbalu i osvajanje kupa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Budući školarci priredbom se oprostili od vaspitača

Zaposleni u dječijem vrtiću "Buba-mara" sa Pala organizovali su sa djecom koja su pohađala predškolsku grupu završnu priredbu pod nazivom "Doviđenja, dragi vaspitači".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijem za djecu sa Kosova i Metohije

Načelnik opštine Pale Boško Jugović organizovao je danas prijem za djecu sa Kosmeta koja borave na Palama u okviru projekta "Spojimo srpsku djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske".

Opširnije...

Strana 1 od 358

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter