subota, 06. februar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Grujić: Useljenje u studentske domove 1. marta

Novoizgrađeni studentski domovi na Palama i u Foči i nova zgrada "Bogoslovije" u Foči biće useljeni 1. marta, rekao je Srni rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Radoslav Grujić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zadovoljni statusom udruženja od javnog interesa

Predsjednik Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Momčilo Krajišnik izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost Vladi Republike Srpske zbog odluke da se ovoj asocijaciji dodijeli status udruženja od javnog interesa.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Lukač: Sjedište CJB za sada ostaje na Palama

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas Srni da sjedište Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo /CJB/ za sada ostaje na Palama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Pomozimo Radomiru Orašaninu iz Sokoca

Za pomoć u liječenju sedmogodišnjeg Radomira Orašanina iz Sokoca, koji boluje od teškog oblika leukemije, od danas je aktivan humanitarni broj 1432.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U program pripreme za polazak u školu prijavljeno 99 djece

Dječiji centar "Buba mara" na Palama i ove godine organizuje tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2016/2017. godini, rekla je Srni direktor Slava Brezo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljanje kapaciteta na sajmu u Istanbulu

Turistička organizacija Istočno Sarajevo zajedno sa Udruženjem hotelijera "Jahorina" i Olimpijskim centrom "Jahorina" nastupa na Sajmu turizma koji je danas otvoren u Istanbulu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Opštini Pale potpisana "Dječija deklaracija"

Ujedinjene nacije su problem sigurnosti djece na cestama detektovale kao jedan od alarmantnih i pokrenule globalnu kampanju "Spasimo živote djece" čiji je cilj da skrene pažnju javnosti na brojne opasnosti sa kojima se najmlađi učesnici svakodnevno susreću na ulicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povrijeđene četiri maloljetnice, jedna teže

Četiri maloljetnice povrijeđene su, od kojih jedna teže, a tri lakše, u saobraćajnoj nezgodi u Jahorinskom potoku, u opštini Pale, kada je vozilo "golf četiri", za čijim se upravljačem nalazila jedna od djevojčica, skliznulo u kanal kraj puta i udarilo u stablo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kamp na Jahorini u okviru projekta "Pruži mi šansu"

Udruženje za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama "Sunce" u okviru prekograničnog projekta "Pruži mi šansu" koji provodi zajedno sa partnerom iz Crne Gore, NVO "Specijalna Olimpijada" Crne Gore, organizuje sportski kamp, koji će biti održan u periodu od 28.01. do 03.02.2016. godine na Jahorini.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu

Dječiji centar "Buba-mara" u Palama i ove godine će organizovati tromjesečni program pripreme djece za polazak u osnovnu školu u školskoj 2016/17. godini.

Opširnije...

Strana 1 od 298

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter