nedjelja, 22. januar 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Uhapšen, jer je pucao na objekat mesnice

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale uhapsili su muškarca čiji su inicijali T.P. iz ovog mjesta zbog sumnje da je pucao na objekat jedne mesnice i tako počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Povećan broj saobraćajnih nezgoda za 8,5 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prošloj godini evidentirano je 1.160 saobraćajnih nezgoda, što je za 8,51 odsto više nego 2015. godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Saobraćaj preko Romanije odvija se bez problema

Magistralni put LJubogošta-Podromanija, preko Romanije, prohodan je za saobraćaj uz obaveznu upotrebu zimske opreme, rekao je Srni tehnički direktor "Romanijaputeva" sa Sokoca Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prijetio ženi da će je ubiti

Muškarac čiji su inicijali Z.S. prijetio je nekoliko puta jednoj ženi da će je ubiti i zaklati, saopšteno je Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poziv vlasnicima za registraciju kuća za odmor, apartmana i soba za iznajmljivanje

Iz Gradske uprave Istočno Sarajevo pozivaju vlasnike kuća za odmor, apartmana i soba za iznajmljivanje da najkasnije do 1. marta ove godine izvrše registraciju i kategorizaciju objekata, ukoliko to nisu obavili ili je kategorizacija istekla, te da nadležnom organu Poreske uprave Republike Srpske dostave prijavu o iznosu obračunatog paušalnog iznosa...

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici ŠG "Jahorina" dobiće platu iako su "u minusu"

Direktor Javnog preduzeća "Šume Republike Srpske" Risto Marić izjavio je Srni da će radnicima Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Jahorina" sa Pala ove sedmice biti isplaćena plata za septembar, iako je to gazdinstvo "u minusu na centralnom računu od 5,7 miliona KM".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Kosorić: Smanjen broj krivičnih djela za 15 odsto

Na području u nadležnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u toku protekle godine zabilježeno je 781 krivično djelo, što je za 15 odsto manje u odnosu na 2015. godinu, izjavio je načelnik CJB Srpko Kosorić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Potrošači da racionalno koriste vodu i zaštite instalacije

Javno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" a.d. Pale apeluje na potrošače vode da racionalno koriste vodu da zaštite kućne instalacije kao i šahtove.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Radnici održali štrajk upozorenja

Radnici Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala održali su u krugu preduzeća jednočasovni štrajk upozorenja jer nisu primili plate od septembra prošle godine.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Smanjen dotok vode u izvorišta, povećana potrošnja

Na području opštine Pale došlo je do smanjenja snabdijevanja domaćinstava vodom jer je zbog niskih temperatura vazduha smanjen dotok vode u izvorišta, a povećana potrošnja vode, rekao je Srni direktor preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Pale Krsto Mićić.

Opširnije...

Strana 1 od 334

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter