četvrtak, 20. oktobar 2016.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Kosorić: Preventivne aktivnosti dale dobre rezultate

Načelnik Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Srpko Kosorić ocijenio je da su preventivne aktivnosti policije ovog Centra od početka godine do kraja septembra dale dobre rezultate, te da je ukupna rasvijetljenost krivičnih djela skoro 93 odsto.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Magla na putevima na području Istočnog Sarajeva

Magla jutros djelimično smanjuje vidljivost na putevima na području Doboja, Bijeljine i Istočnog Sarajeva, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Drugi put u ovoj godini rođeno 11 beba za jedan dan

U porodilištu Bolnice Istočno Sarajevo u ovoj godini je drugi put u toku 24 časa rođeno 11 beba, rekao je Srni načelnik Odjeljenja ginekologije Siniša Zubić. On je naveo da su juče rođene dvije djevojčice i devet dječaka, te podsjetio da je i 8. marta rođeno 11 beba.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Četiri lica lišena slobode u akciji "Mak"

Policija Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo danas je u okviru akcije kodnog naziva "Mak" pretresla 14 lokacija i lišila slobode četiri lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Galić: Veliki broj oboljelih životinja, 52 uginule

Na području opštine Pale od bolesti plavog jezika oboljelo je 200 ovaca i više od 30 goveda, a prijavljena su i 52 slučaja uginuća ovaca, rekao je Srni direktor Veterinarske stanice "Zoo-Vet" sa Pala Branislav Galić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Zbog radova na cjevovodu prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog otklanjanja kvara na distributivnom cjevovodu u krugu fabrike "Famos"- Koran, obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti obustavljeno dana 14.10. 2016. godine u periodu od 9.00 do 15.00 časova, u sljedećim naseljima: Jahorinski potok, Obilićevo, Krivače, Kremenita brda, Javor i Dušanovo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Na svim putevima očišćen snijeg i posuta so

Svi magistralni i regionalni putevi koje održava preduzeće "Romanijaputevi" očišćeni su od snijega i posuta je so, izjavio je Srni tehnički direktor ovog predzeća Dragan Buloščić.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Stefan Malbašić osvojio srebrnu medalju na Iranskoj geometrijskoj olimpijadi

Učenik trećeg razreda gimnazije Srednjoškolskog centra "Pale", Stefan Malbašić osvojio je srebrnu medalju na nedavno održanoj Iranskoj geometrijskoj olimpijadi i time predstavio državu u najboljem svjetlu.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U RogoušIćima normalizovan saobraćaj

U mjestu Rogoušići na magistralnom putu LJubogošta-Sumbulovac normalizovan je saobraćaj, nakon što je završen uviđaj poslije saobraćajne nesreće.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sudar tri vozila u Rogoušićima

Jedno lice je poginulo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u mjestu Rogoušići, na magistralnom putu LJubogošta - Sumbulovac, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Opširnije...

Strana 1 od 325

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                               Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter