petak, 18. april 2014.
Blenderi.ba
Profesionalni sokovnik

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Podijeljeni paketi za porodice slabijeg materijalnog stanja

Opština Pale i firma "Best Nedomex" su danas u Palama podijelili 60 paketa porodicama slabijeg materijalnog stanja.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg u Sarajevsko-romanijskoj regiji

Zbog snijega koji pada ovog jutra otežano se saobraća uglavnom u istočnim krajevima Republike Srpske, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske izdvajaju pravce Sarajevo - Sokolac - Rogatica, Sokolac - Han Pijesak - Vlasenica i Sarajevo - Trnovo, odnosno prevoj Rogoj.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Broj krivičnih djela manji za oko 17 odsto

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u prvom tromjesečju ove godine registrovano je 185 krivičnih djela, što je za 17,78 odsto manje nego u istom periodu prošle godine, rekao je danas načelnik Sektora kriminalističke policije u ovom centru Nebojša Popović.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sredi svoj grad uz pomoć ULICA.BA!

Od kraja mjeseca decembra prošle godine, kada je press konferencijom održanom u Sarajevu zvanično "puštena u rad" platforma ULICA.BA, građanima je pružena mogućnost da na sasvim nov i jednostavan način komuniciraju sa opštinskim službama i istima prijavljuju probleme koje uočavaju u svojim lokalnim zajednicama.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Snijeg na Romaniji i na području Kneževa

Na području Romanije i Han Pijeska snijeg je visok od četiri do šest centimetara, a na području Kneževa i dalje pada slab snijeg koji se za sada ne zadržava na kolovozu, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Projekat "Srećna porodica"

"Srećna porodica" je projekat u okviru kojeg se održavaju radionice gdje roditelji i djeca imaju priliku da zajedno provode slobodno vrijeme u kreativnim, rekreativnim i zanimljivim aktivnostima.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Predstavljena Studija izvodljivosti za projekat vodosnabdijevanja i tretmana otpadnih voda

U okviru projekta unapređenja infrastrukturnih projekata na Zapadnom Balkanu finansiranim od strane EU, u Opštini Pale danas je održana prezentacija Studija izvodljivosti za pripremu Projekta za vodosnabdijevanje i sakupljanje i tretman otpadnih voda u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Danas sunčano, sutra moguć snijeg

Tokom dana u Republici Srpskoj očekuje se pretežno sunčano i toplo vrijeme, a do večeri očekuje se oblačnost. Tokom noći će padati kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Opširnije...
El. pošta Štampa

U Kadinom selu i na Begovini izvršene provale

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo registrovane su tri provale u vikendice, iz kojih su odneseni različiti predmeti.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca

Udruženje građana "Srpsko-ruska zajednica Zavet" OO Pale, 12. aprila 2014. godine u Višegradu, organizuje obilježavanje Dana ruskih dobrovoljaca, učesnika Odbrambeno-otandžbinskog rata Republike Srpske.

Opširnije...

Strana 1 od 213

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome