nedjelja, 24. maj 2015.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

Aktuelnosti Pale

El. pošta Štampa

Svečanosti povodom dana Osnovne škole "Srbija"

Osnovna škola "Srbija" u ponedjeljak, 25. maja, povodom Svetih Ćirila i Metodija, obilježiće prigodnim svečanostima i manifestacijama Dan škole i Dan đačkih postignuća, rekao je danas Srni direktor škole Neđo Ždrale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Poginulo jedno lice

Na magistralnom putu Pale - Sokolac na Romaniji danas je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo lice čiji su inicijali M.C, dok je jedno lice povrijeđeno, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Nekoliko centralnih gradskih naselja bez vode 26.05.2015.

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdjevanje biti obustavljeno dana 26.05.2015. godine u periodu od 8.00 do 15.00 časova u sljedećim mjestima:

Opširnije...
El. pošta Štampa

Rukovodstvo opštine Pale posjetilo DC "Buba-mara"

Načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević i zamjenik načelnika Nenad Vuković posjetili su danas Dječiji centar "Buba-mara".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Buba-mara: Održane igre pod sloganom "U zdravom tijelu, zdrav duh"

U organizaciji Dječijeg centra "Buba-mara" juče su pod sloganom "U zdravom tijelu, zdrav duh" održane prve "Igre bez granica".

Opširnije...
El. pošta Štampa

Obuka iz sistema upravljanja kvalitetom "ISO 9001:2008"

"Udruženje privrednika opštine Pale" u saradnji sa "Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo" organizovaće u subotu 23.05.2015. godine sa početkom u 10.00 časova, izvođenje obuke za sistem upravljanja kvalitetom po standardu ISO 9001:2008. Obuka će biti organizovana u prostorijama sale za sastanke u opštini Pale.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Prekid vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno sutra 20.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 15:00 časova i to u sljedećim naseljima: Jahorinski potok, Kremenita brda, Luke, Repca i Javor.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Sutra obustava vodosnabdijevanja u nekoliko naselja

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže obavještavamo građane Pala da će vodosnabdijevanje biti obustavljeno sutra 19.5.2015. godine u periodu od 7:30 do 15:00 časova i to u sljedećim naseljima: Pod Koran, Bare, Pribanj, Kalovita brda, Derventa, Briježđa, dio Krivodola i Križ.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Ikone i umjetničke slike, muzika i balet u Staroj crkvi

U porti i muzeju Stare crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Sarajevu u subotu 16.5.2015. godine je, u oviru velikog evropskog projekta "Noć muzeja", izveden bogat kulturno-umjetničko program satkan od prigodnih besjedi, izložbi umjetničkih slika i ikona, i izvođenja djela klasične muzike i evergrina.

Opširnije...
El. pošta Štampa

Počeli radovi na Univerzitetskoj ulici u Palama

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji Univerzitetske ulice u Palama koje finansira opština Pale, a izvodi preduzeće "Romanijaputevi".

Opširnije...

Strana 1 od 269

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                           Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal  :  Stranica optimizovana za nove verzije Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Google Chrome